Frugal Friday

Frugal friday

Frugal friday-indlægene er min (semi-)ugentlig opremsning af de små og store valg vi har foretaget i løbet af ugen og som, på den ene eller anden måde, har sparet på ressourcerne. Enten de fælles ressourcer i form af vores miljømæssige aftryk, eller ressourcer i form af tid, penge og energi i vores egen lille familie.

I denne uge har vi/jeg:

  • Som den evige genganger i et hus med aktive børn: Fixet et hul på knæet af storebrors yndlingsbukser. De er sorte, så jeg brugte et stykke af et par gamle 60 denier strømpebukser til at lave en indvendig lap med. Dont tell him 🙂
  • Fundet huer og vanter frem til de kolde morgener. Sidste år strikkede jeg en stak ekstrahuer til drengene, så vi er dækket ind, hvis en af dem skulle blive væk. Til gengæld skal der købes nye vanter før det bliver rigtigt koldt – det kan heldigvis vente til oktober 🙂
  • Igår lavede jeg en kæmpe portion “kødsovs“, hvor jeg fik brugt alle de lidt triste grøntsager. Vi er ikke vegetarer, så der blev også fyret en rest fløde og bacon i gryden – det blev den ikke dårligere af. Vi spiste det til aftensmad, og så lagde jeg tre portioner mere i fryseren til en travl dag. Fremtids-Jane bliver meget glad for fortids-Jane kan jeg mærke 🙂
  • Havde æren af at deltage i Råd til Corona på DR1 (og P4 morgen). Hvis jeg kan påvirke andre til at være mere kritiske, bevidste forbrugere, så må det gælde som et stort win for frugal friday 🙂
  • Apropos at sprede det gode budskab om at leve mere mindre, så har jeg startet en lille youtube-kanal, hvor jeg lægger videoer op om minimalisme og privatøkonomi. Der er ikke så mange videoer endnu, men jeg har meget på hjerte, så det skal der nok komme 🙂 Hvis du er på youtube, så ville det være fedt hvis du vil følge mig derinde. Jeg har udlovet tre bogpakker med begge mine bøger, når jeg (engang) når 1000 følgere. Det gælder om at række efter stjernen tænker jeg 🙂

Igår delte jeg dette indlæg om mine drenge, og jeg er helt blæst væk af modtagelsen. Tak fordi I altid tager så fint imod de små balloner af ord, som jeg sender ud i cyperspace. Det føles lidt mindre ensomt og farligt at være voksen, når vi har hinandens rygge i dette liv, hvor vi alle lister os snublende og prøvende fremad.

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.