Frugal Friday

Frugal friday

Frugal friday-indlægene er min (semi-)ugentlig opremsning af de små og store valg vi har foretaget i løbet af ugen og som, på den ene eller anden måde, har sparet på ressourcerne. Enten de fælles ressourcer i form af vores miljømæssige aftryk, eller ressourcer i form af tid, penge og energi i vores egen lille familie.

I denne uge har vi/jeg:

  • Fixet huller på begge drenges knæ. Fordelen ved, at ens børn har yndlingstøj er, at de gerne kommer og får det repareret og er glade når det lykkes. Det er en lille hjernevask-øvelse til når de bliver større 🙂 Sig efter mig: Fix tøjet fremfor at købe nyt….! Gentag.
  • Ryddet op i garn-skabet og sat en masse færdigstrik til salg. Og jeg har allerede sendt tre pakker ud i verden. Jeg kan godt lide tanken om, at det kommer til at varme små babymaver, fremfor at fylde hos mig. Jeg udgiver en video om oprydning af hobbyting snart.
  • Lavet madplan og fulgt den. To af dagene var rugbrødsmadder med spejlæg og kartofler. Ja, det var den slags uge.
  • Været forbi den lokale genbrug med en pose. Når jeg rydder ud i vores ting, så gør jeg mig umage for enten at sælge tingene, eller finde nogen som kan bruge dem. Jeg frygter altid at ting, der sendes til genbrug, ikke ender hos nogen som har brug for dem, og de bare gå til spilde. MEN nogle gange, så skal tingene bare videre, og så tager jeg gerne chancen.
  • Fundet den perfekte overgangsjakke til mig selv – i den lokale genbrug – da jeg gik ind med tingene nævnt ovenfor. Det er altid risikoen, når jeg bevæger mig ind i en genbrugsbutik. Det er så nemt at blive fristet. MEN jeg har søgt dba.dk tyndt efter en trenchcoat, og nu fandt jeg den endelig her. Og til den nette sum af 60 kroner. Ja tak. Så må købestop være købestop. Jeg gider ikke fryse 🙂
  • Bestilt en toogoodtogo-pose til afhentning idag, og så skal madplanen for de næste par dage tage udgangspunkt i den. Det er altid en sjov øvelse. Jeg er vild med konceptet.
  • Været igennem begge drenges tøjskabe, fjernet det som de er vokset ud af og tjekket at de har nok af alt. Det havde de heldigvis, og så kan det lidt koldere vejr bare komme an.

Iøvrigt, så har jeg startet en youtube-kanal. Efterhånden som jeg fik lukket ned for strikkedesignvirksomhed, medlemsklub og andre små sideprojekter, så fik jeg ny energi igen. Og lyst til at kaste mig ud i et nyt projekt. Det bliver learning by doing, så jeg håber at I vil se en fantastisk forbedring i kvaliteten løbende. Følg med her, hvis du vil se hippien på slap line 🙂

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.