Frugal Friday

Frugal Friday

Frugal friday-indlægene er min (semi-)ugentlig opremsning af de små og store valg vi har foretaget i løbet af ugen og som, på den ene eller anden måde, har sparet på ressourcerne. Enten de fælles ressourcer i form af vores miljømæssige aftryk, eller ressourcer i form af tid, penge og energi i vores egen lille familie.

I denne uge har vi/jeg:

  • Ligget syg en hel uge – det er også en måde at spare penge. Ikke en måde jeg kan anbefale dog. Jeg er rask igen, og har en nyfunden taknemmelig over livet uden smerter og snot allover #blessed.
  • Startet fredagen med at bage boller til familien. Det er en fast vane nu, og bortset fra at det er nem og lækkert, så får vi 16 øko-boller for omkring otte kroner. Det er også en slags næsten gratis luksus 🙂
  • Klippet mit eget hår – igen bare spidser – men det giver lige håret et lidt friskere look. Og efter en uge i sengen, så trængte jeg virkelig til et løft 🙂
  • Vi er fire dage ind i købestoppet, og har kun brugt penge 3/4 dage. Jeg kan mærke, at jeg har fået en vane med lige at smutte i Netto, når vi mangler noget, og den vane prøver jeg at ændre med købestoppet. Jeg tror på, at det giver mening at handle max to gange om ugen, ellers er der for mange muligheder for at impulskøbe en masse, som vi ikke skal bruge.
  • Fixet lillebrors bukser, der var “sprukket” lige på måsen. Det tog max 2 minutter, og de er nu klar til mange flere times leg.
  • Fået monteret de to bluser, som jeg har strikket i løbet af sommeren, nu mangler jeg bare at købe 2-3 par strømpebukser og et par nye støvler, og så er min lille, yndlingsgarderobe helt efterårsklar.

Om at forkæle sig selv (fra instagram)

Nu siger jeg lige noget vildt træls, men som weekenden nærmer sig, så vil jeg gerne tale lidt om hvordan vi forkæler os selv. Hvis du har haft en hård uge med for mange planer og bolde i luften, og endelig når frem til weekend, så vil nogen falde i fælden: “Jeg fortjener …. for jeg har arbejdet hårdt”. Men hvis det skal koste mange penge at opveje for ugens strabadser, så ender du med at arbejde og så brugt alle pengene på at opveje for arbejdet. Det er bare små hop på stedet. Led efter måder at slappe af og have det rart, uden at det koster noget. Livet er fyldt med gratis glæder, hvis man kigger lidt efter … sagde den gamle hippie.

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.