Købestop

Shoppelisten 2019 #2

Det er tid til en lille opdatering af shoppelisten for 2019. Jeg købte nemlig et par ting, da vi var i Italien i sommers, so here we go:

Shoppelisten 2019:

  • 2 bh’er (nye – januar 2019 – gave).
  • Skisæt (nyt – februar 2019 – 4200kr).
  • To sæt uld skiundertøj (nyt – februar 2019 – gave).
  • Sort ærmeløs top (genbrug – maj 2019 – 20kr). På billedet ovenfor.
  • Stribet bluse med trekvart ærmer (genbrug – maj 2019 – 30kr).
  • Gummistøvler (nye – juni 2019 – 128kr).

Tilføjelser:

  • Ballerinasko (nye – juli 2019 – cirka 120kr).
  • Bikini (ny – juli 2019 – cirka 110kr).

Begge købene i juli afspejler ganske fint min tilgang til at købe nyt til min garderobe, efter mange år med modificeret købestop. Begge køb er nemlig løsningen på frustrationer i mit liv. For heldigvis så købte jeg endelig – efter at have købt tre par ballerinasko brugt på dba, som ikke passede – et par helt nye, der er bløde som smør, og jeg kommer til at elske dem. Jeg har mine principper, men nok er nok, og nu var genbrug altså ikke vejen frem mere.

Bikinien er egentlig ikke købt af nød, da jeg har to, som jeg kan passe nogenlunde. Men da jeg nu er i besiddelse af to drenge, som gerne ville køre på den hurtigste rutchebane (med deres mor), så blev jeg ret træt af at flashe alle omkringstående, når vi ramte vandet, så jeg købte (med glæde) en ny bikini, der holder alt (!) på plads. Og de to andre ryger til genbrug, for der er kun plads i mit klædeskab til tøj, der kan stå distancen 🙂

Og det med frustrationen er vigtig. For det er all fine and dandy at holde købestop, og fjerne al shopping af kedsomhed/nyhedens interesse/bare fordi/reklamers magt osv. Men når jeg oplever et reelt behov, så køber jeg det, som jeg skal bruge. Livet er for kort til at have fritflyvende bryster i poolen i Italien. Not that kind of holiday for me, tak.

Til gengæld, efter mit projekt i maj er det virkelig blevet klart for mig, hvor lidt tøj jeg skal bruge. Jeg tror, at jeg har været lidt bange for at køre med en for lille garderobe, måske af frygten for at mangle noget. Og det er fint at arbejde mere med den frygt, fordi den er så afgørende for at turde give slip på det overflødige 🙂

Et emne vi taler meget om i verdens bedste facebook-gruppe, og som jeg har skrevet mere om i den der bog du ved 🙂 For livet er nu engang bedre med færre ting, hvis du spør mig.

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.