4 In Minimalisme

All things books …

Nu er der kun en uge til, at vi starter den store fælles oprydning, med udgangspunkt i min bog Den lille guide til minimalisme. Og det er allerede snart 14 dage siden, at forlaget sendte de første eksemplarer af bogen ud i verden 🙂

Jeg har fået så fin feedback allerede, og gemmer hver tilbagemelding tæt på hjertet. Det er min belønning for de mange måneder, hvor min hverdag var en jonglering af familieliv, fuldtidsarbejde, bloggeri og bogskrivning. Dog er jeg ikke blevet bare en smule klogere for jeg brugte nogle timer idag på at starte op på næste bogprojekt. Som jeg fortæller mere om, når det får mere form end det har nu.

Noget mere konkret er, at mit næste foredrag finder sted på Tårnby bibliotek den 26. september, og så har jeg lovet mig selv at sende 100 mails afsted næste uge til potentielle foredrags-steder. Jeg trænger nemlig til at komme væk fra skærmen og tale minimalisme ude i den virkelig verden. Yay.

Glædelig søndag derude 🙂

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Marlena
  26. august 2019 at 19:19

  Så er der booket billet ☺️ Glæder mig!

  • Reply
   Jane
   12. september 2019 at 19:21

   Gør jeg virkelig også – sig endelig hej bagefter 🙂

 • Reply
  Emma
  27. august 2019 at 14:06

  Hvad er din mail-adresse?

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.