Minimalisme

Status på maj-projektet …

Vi er nu godt en uge inde i maj måned, og dermed også godt en uge inde i mit nye tøj-projekt. Status er, at det går så fint og nemt, og det er virkelig overraskende hvor lidt jeg savner det tøj, som jeg har lagt væk. Det kommer bag på mig. Jeg troede, at jeg havde skåret min garderobe ind til et absolut minimum, som en ægte minimalist, men sandheden er åbenbart en helt anden.

Jeg er blevet bedt om at dele min strategi for, hvilke tyve stykker tøj jeg har valgt at beholde fremme til at bruge i maj måned. Og det gør jeg selvfølgelig gerne, men jeg kan ikke tilbyde dybtfølte råd, excel-ark eller forkromede planer over outfits. Jeg brugte derimod max fem minutter på at lægge det tøj væk, som ikke har været i brug de sidste 4-5 uger, sammen med alle dubletter (hvor jeg valgte favoritten) og så valgte jeg de strik-trøjer fra, som er blevet for varme til at bruge alligevel. Og så ramte jeg nemt tyve stykker tøj. Resten er lagt væk i en skuffe måneden ud.

Det er naturligvis nemmere for mig, der allerede har brugt en del tid på at fjerne overfloden fra skabet, at mærke efter hvilket tøj, der er favoritterne. Så jeg siger ikke, at alle kan vælge på fem minutter, men prøv at lade være med at prøve at imødekomme alle tænkelige situationer, men gå efter mavefornemmelsen og se om ikke det kommer til at passe fint.

Det ekstra benspænd, at jeg skal have noget hjemmelavet på hver dag, gør at jeg skal tænke lidt mere over dagens outfit, men ellers har det sværeste været at huske at få taget et billede hver dag, men det er gået indtil videre 🙂

Vil du være med resten af måneden?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.