Minimalisme

Minimalisme handler ikke om ting …

Minimalisme handler egentlig ikke om ting. Hverken om, hvor mange ting du skiller dig af med, eller hvor mange ting du beholder. Minimalisme handler om, hvad der bliver plads til i dit liv, når ting ikke længere fylder ethvert tomrum eller tidsrum i dit liv. For når du fjerner det fysiske rod, så bliver der plads og tid til at se nærmere på det mentale rod. De uløste konflikter, de usagte ord og de drømmer, som du mangler at jagte. Hvilke drømme gemmer sig i dit rod?

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

 

5 kommentarer

 • Karen

  Hej Jane.
  Kan du skrive lidt mee om dit forløb? Og er det nu muligt at tilmelde sig løbende?
  Nyder at læse med på din blog og på insta.
  Kh.
  Karen

  • Jane

   Hej Karen. Du får en daglige email og fuldt adgang til at stille spørgsmål til mig direkte, eller i den lukkede facebook-gruppe. Rent praktisk så går vi igennem huset og rydder et område op ad gangen. Processen indeholder også et fuld købestop, så vi kan komme lidt tættere på at forholde os til, hvad vi egentlig har lyst til at bruge vores penge på. Vi går også igennem skærmvaner og rengøring, så rundt regnet kommer vi rundt omkring alt det bedste som jeg ved, der kan give en hverdag med færre ting, men mere overskud 🙂 Skriv på byprojecthandmade@gmail.com, hvis du vil vide mere. kh Jane

 • Linette

  Jeg er ikke normalt en af dem der kommentere på blogindlæg o.lign. men dette budskab fortjener et stort *like*. Det er kort, men siger stadig alt hvad der skal siges. Super godt skrevet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.