Minimalisme

Kickstart din oprydning – start til september

Som jeg skrev om tidligere, så har jeg stykket et forløb sammen, hvor du i løbet af 28 dage kommer igennem både hus, skuffer og skabe, privatøkonomi og meget andet. Kort sagt, så har jeg lavet et step-by-step program, der beskriver min egen rejse fra overflod til overskud. Det lyder som en dårlig reklame, men hvis du har læst med herinde mere end fem minutter, så ved du, at jeg så meget mere fan af min hverdag, min garderobe og min økonomi nu, end da jeg startede min rejse tilbage i 2012.

Forløbet består af daglige mails og adgang til en lukket facebook-gruppe, hvor jeg vil guide dig videre, hvis du går i stå eller har spørgsmål. Som sagt, så kan jeg hverken garanteret hvide vægge, tommer flader eller zen-følelse 24/7, men jeg kan love, at du får et redskab til at vælge de ting i dit liv, som er vigtigt for netop dig, til og resten fra 🙂

Du kan skrive til byprojecthandmade@gmail.com, hvis du vil vide mere 🙂 Jeg har sat et max på 10 deltagere her i den første måned, for at være sikker på at have tid til hjælpe alle godt igennem. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

 

11 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.