11 In Minimalisme

Kickstart din oprydning – start til september

Som jeg skrev om tidligere, så har jeg stykket et forløb sammen, hvor du i løbet af 28 dage kommer igennem både hus, skuffer og skabe, privatøkonomi og meget andet. Kort sagt, så har jeg lavet et step-by-step program, der beskriver min egen rejse fra overflod til overskud. Det lyder som en dårlig reklame, men hvis du har læst med herinde mere end fem minutter, så ved du, at jeg så meget mere fan af min hverdag, min garderobe og min økonomi nu, end da jeg startede min rejse tilbage i 2012.

Forløbet består af daglige mails og adgang til en lukket facebook-gruppe, hvor jeg vil guide dig videre, hvis du går i stå eller har spørgsmål. Som sagt, så kan jeg hverken garanteret hvide vægge, tommer flader eller zen-følelse 24/7, men jeg kan love, at du får et redskab til at vælge de ting i dit liv, som er vigtigt for netop dig, til og resten fra 🙂

Du kan skrive til byprojecthandmade@gmail.com, hvis du vil vide mere 🙂 Jeg har sat et max på 10 deltagere her i den første måned, for at være sikker på at have tid til hjælpe alle godt igennem. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

 

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Emma
  27. august 2018 at 9:00

  Det er så sejt, at du har lavet det her forløb Jane! Jeg håber det bliver en bragende succes!

  • Reply
   Jane
   27. august 2018 at 14:09

   Tak Emma, hvor er du bare sød 🙂 Hav en dejlig dag. KH

 • Reply
  Katrine
  27. august 2018 at 20:39

  Det lyder virkelig fedt, og jeg vil vildt gerne! Men hvor lang tid skal man ca. sætte af om dagen? For min/vores september er ret booket. Måske jeg er heldig, at du gentager senere på året?

  • Reply
   Jane
   28. august 2018 at 18:24

   Hej katrine. Det er meget forskelligt, nogle dage fem minutter, andre dage flere timer 🙂 Men jeg skal nok udbyde forløbet igen senere. kh jane

   • Reply
    Katrine
    28. august 2018 at 19:28

    Tak for svar:) Jeg holder øje og satser på at komme med en anden gang.

 • Reply
  Katrine
  28. august 2018 at 19:30

  Tak for svar 🙂 Jeg holder øje og satser på at komme med en anden gang.

 • Reply
  Marianne ruth
  5. januar 2019 at 20:04

  Jeg håber at der kommer et nyt forløb

  • Reply
   Jane
   13. januar 2019 at 21:40

   Man kan tilmelde sig til enhver tid, skriv blot en mail 🙂

 • Reply
  Hanne-Mette
  9. januar 2019 at 10:54

  Hej Jane

  Jeg er helt ny på din blog (som i for under 5 min. siden 😉 ), og det ser super spændende ud. Jeg vil høre, om du har lavet eller kommer til at lave et blogindlæg med 28 trin fra dit forløb?

 • Reply
  Lisbeth
  20. februar 2019 at 16:35

  Kære Jane
  Jeg er også nu her hos dig – men er allerede vild med din blog:-)
  Jeg har sendt dig en mail for tilmelding til et forløb, håber det er ok:-)
  Mvh Lisbeth

 • Reply
  Jennifer Bruun
  20. februar 2019 at 22:23

  Lyder meget inspirerende ? er så småt gået i gang selv, men der er laaang vej ☺️

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.