Frugal Friday

Frugal Friday

Endnu en uge er tikket frem til fredag og det er tid til Frugal Friday her på kanalen. Denne uge har jeg:

  • Redesignet en gammel yndlings silketop. Efter mange års brug var den blevet misfarvet under armene. Jeg klippede den om til en ærmeløs top og efter en tur i symaskinen er den klar til et par års brug mere. Jeg elsker, når yndlingstøjet kan holde endnu længere.
  • Købt to par sorte ballerinasko på dba.dk til den nette sum af 160kr. Jeg har ingen problemer med at købe brugt fodtøj, ofte finder jeg fejlkøb, der er helt som nye. Andres fejlkøb kan være guld for mig 🙂
  • Plukket brombær til vores morgenmad. Der er endnu et par buske rundt omkring, som er leveringsdygtige. Og jeg har fundet en busk tæt på mit arbejde, hvor jeg ikke tror, at andre plukker – de bugner ihvertfald – så vi kan nok leve højt på dem en uge eller to mere før sæsonen er slut. Luksus. Jeg har 2 gange 500 gram til syltetøj i fryseren, så nu plukker jeg bare til 2-3 dage ad gangen og vi spiser dem på havregrynene om morgenen.
  • Vi holder stadig købestop, og bruger anledningen til at se vores mad-indkøb lidt efter i sømmene. Vi er nået til bunds i aftensmadsrester i fryseren, og nu er fokus på at lave en madplan, som bruger alt hvad vi køber. Eksempelvis, så fik vi kartoffelsalat onsdag, resten af kartoflerne blev brugt til kartoffelsuppe i aften, og resten af A38 bliver til min morgenmad resten af ugen. Det bliver lidt en leg at få brugt rub og stub af alt. En meget nørdet leg. Men alligevel 🙂 I disse uger har vores madbudget være markant lavere end normalt, så jeg prøver at regne ud, hvor forskellen er.
  • Jeg er ved at lægge sidste hånd på to nye strikkeopskrifter, der snart kommer til salg. Efteråret er virkelig tidspunktet at få begyndt efterår/vintergarderoben. Når vi taler slow fashion, så skal der lidt tilløb til at få sikret varmen til vinter.

Hvordan har din uge været på sparefronten?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.