Minimalisme

Kickstart Din Oprydning

Jeg har længe gerne ville hjælpe mine læsere lidt mere lavpraktisk og tæt-på med at rydde op og rydde ud i deres ting og deres liv. Jeg vil gerne dele den ændring mit eget liv tog efter, at jeg blev bedre til at skille mig af med det overflødige og nemmere mærke, hvad der var vigtigt for mig og hvad der reelt skulle have lov til at fylde. Både mine kvadratmeter, mit hoved og mit liv.

I en verden, hvor der er masser af stemmer, der taler om mere og mere, så vil jeg gerne tale om glæden ved mindre og færre. Siden jeg begyndte at rydde ud i mine ting i 2012, så er mit liv blevet bedre end jeg havde kunne forvente, min hverdag nemmere og min glæde dybere. Alle disse fordele bare ved at rydde op og rydde ud. Det lyder jo helt skørt.

Men hvorfor tage mig på ordet – nu får du muligheden for selv at gå samme vej. På bare 28 dage kommer du igennem hele huset og får kickstartet din egen rejse mod at leve bedre med mindre 🙂 Jeg lover ikke, at du efter fire uger har bare hvide vægge, tomme skabe og den rene zen-følelse i alle døgnets timer. Men hvis jeg kan hjælpe dig til at opleve blot en brøkdel af de fordele, som jeg oplevede efter at have overstået den første oprydning af mit hjem, så vil du ikke fortryde det 🙂

Jeg er ved at lægge sidste hånd på forløb, og har fået lovning på, at et par stykker fra verdens bedste facebook-gruppe vil være prøvekaniner på forløbet. Herefter vil jeg åbne for fri deltagelse, og jeg skal nok skrive hvornår 🙂 Jeg glæder mig meget til at dele mit arbejde med jer.

God aften derude 🙂

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

 

 

 

 

 

4 kommentarer

  • Katrine

    Det glæder jeg mig til at læse mere om og følge med i! Jeg hæfter mig især ved det lavpraktiske fokus og krydser fingre for at det bliver meget jordnært og overskueligt, så jeg kan komme igang?

    • Jane

      Tusind tak. Jeg er også virkelig spændt på projektet – det er et stort arbejde at få sat ord på alle ideerne. Og ja, lavpraktisk kan du godt forvente 🙂 God aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.