Minimalisme

Om en lille garderobe og blog-anbefalinger

Var der andre, der deltog i skattejagten igår? Jeg nåede næsten alle punkterne igennem, og fandt 10 (!) bøtter med hårprodukter (min kærestes) i toiletskabet. Så der er stadig plads til forbedring 🙂

I øvrigt, så er jeg ekstra glad for min lille garderobe i disse dage. Før i tiden ville et jobskifte gøre, at jeg følte mig tvunget til at anskaffe nyt tøj, der bedre passede til det nye sted. Nu er jeg blevet for gammel til at prøve at være en anden end den, som jeg er. Og jeg nyder at være nået til et sted i livet, hvor jeg også ved, at de fleste er ligeglade med, hvad du har på, og mere interesseret i deres egne ting. Heldigvis. Og der er ingen tøj-krise om morgenen, når jeg ved, at mit skab kun er fyldt med mine favoritter 🙂 Så det anser jeg klart for en minimalisme-win 🙂

Jeg går på grænsen til sygdom i disse dage. Som sædvanligt, når der sker store ting i mit liv (flytninger, jobskifte osv.), så får jeg ondt i halsen. Så jeg kræver ikke det store af mig selv når jeg har fri, drikker masser af the og går tidligt i seng. Planen var egentlig, at jeg skulle lægge sidste hånd på det sidste af mine maaaange strikker-ufoer, som jeg har kæmpet mig igennem og næsten er færdig med. Men det må vente.

Trods sneen, så stornyder jeg at kunne cykle på arbejde hver dag. Det er absolut en kold tur i disse dage, men det er så skønt at starte og slutte arbejdsdagen med frisk luft. Jeg overhaler en del biler, som holder i kø 🙂 Det får mig til at tænke på money mustache og hans tanker om pendling. Jeg er stor fan af hans skriverier om early retirement og har vist læst hele bloggen fra ende til anden. En anden blog om early retirement er Frugalwoods, som jeg også kan anbefale at skimme igennem, hvis du overvejer selv at bestemme din pensionsalder 🙂

Selvom jeg ikke har noget imod sneen, så drømmer jeg stadig grønne drømme om alt det lækre mad vi skal hente i haven til sommer. Om laaang tid.

Godnat og sov godt 🙂

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

En kommentar

  • Pia

    Det lyder skønt med den kolde cykeltur :0)
    Ja, det er lidt skørt, at en lille garderobe gør det hurtigere og lettere at klæde sig pænt på – men ikke desto mindre sand.
    Det er en af goderne ved at blive ældre, at man bliver mere sig selv, og mindre optaget af hvad andre tænker… tænker dog også, at der var nødvendigt med et gode, som kan opveje de begyndende grå hårstrå :0/ ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.