Minimalisme

Oprydnings-skattejagt

Indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg får en procentdel af salget, hvis du kan bruge anbefalingen og følger linket. 

Hvad enten du så småt er kommet igang med at rydde ud i dit rod, eller forlængst har været igennem processen, men hverdagen igen har fået ting og dimser til at snige sig ind i huset, så vil jeg anbefale følgende skattejagt til at få (lidt) styr på skuffer og skabe igen.

Gå på jagt i huset, og find følgende.

 • I toiletskabet: Find fem produkter, der er blevet for gamle eller som du ikke bruger mere. Smides ud eller gives væk, alt efter tilstand.
 • I entreen: Find fem jakker/huer/par sko, som ikke passer til denne sæson. Vurdér om de skal bruges igen, når vejret skifter, så gemmes de. Ellers direkte videre til genbrug.
 • På børneværelset (hvis du har børn): Find fem ødelagte stykker legetøj, og send til genbrugspladsen.
 • I undertøjsskuffen: Find de tre mest hullede par, sy dem eller send dem til genbrugspladsen. Køb nye, hvis du mangler, og ellers nyd, at du har mere plads i skuffen.
 • På skrivebordet: Find alt det, som ikke hører til på skrivebordet og læg det på rette plads. Saml alle papirer, gem dem der skal gemmes (på rette sted) og send resten til genbrug.
 • Hobbyskabet (hvis du har et sådan): Find fem garnnøgler eller stykker stof, som ikke passer din smag mere, sælg dem eller giv dem væk. Min erfaring er, at jo mere dit lager afspejler din nuværende smag, jo nemmere flyder kreativiteten 🙂
 • Find en ting, som er gået i stykker, og fix den.
 • Vælg et punkt på din to-do-liste og gør den med det samme. Og nyd den fred det giver i sindet 🙂

God jagt 🙂 Jeg bruger selv søndagen på at komme igennem samme liste. Del gerne dine erfaringer her, hvis du deltager:)

 

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

En kommentar

 • Gitte

  Har lige været igennem yngstes samling, ting der er ødelagt røg direkte videre.
  Kæmpe koloenorm samling af fodboldkort, er nu sorteret og sat i div fodboldmapper og æsker: klar til en ny uge i SFO hvor de bytter konstant??
  Ældste søn’s garderobe gennemgået og sorteret; tror det barn ligger i stræk om natten. Garderoben er nu halveret , og jeg kan konstatere at der kun er to par shorts og tre t-shirts??
  Jeg synes at efterhånden som de bliver større bliver det svært at købe genbrug til dem. Vælger derfor ofte lidt men godt til de to ældste, kombineret med alt de de arver mangler de intet?

  Hvordan er din erfaring med at finde genbrugstøj i de større børnestørrelser ?

  Mine er : 14,11 og 6 år, og ham på 6 er det nemt nok, men de to store er udvalget virkelig begrænset, synes jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.