Et bæredygtigt liv

Karma er en kælling – eller mobildetox #2

Og så var det, at jeg skrev dette indlæg: https://projecthandmade.dk/2017/04/25/mobil-detox/, om at lægge mobilen fra mig, og være med tilstede i nuet (blablabla). Og det holdt også fint – i halvandet døgn – og så var jeg næsten tilbage på normalt mobilforbrug igen. Til mit forsvar skal det dog siges, at jeg var blevet mere bevist om, hvad jeg ville se på mobilen, før jeg fandt den frem af lommen, så jeg brugte markant mindre tid på bare at “se hvad der skete”, men jeg var gået helt væk fra kun at kigge to gange i døgnet.

Og så kunne historien ende der. MEN lørdag begik jeg den fejl at vende ryggen til lillebror, som satte sig for at åbne min telefon for at kigge på billeder. Min telefon er ellers totalt forbudt zone for drengene, da det er en arbejdstelefon, og ikke legetøj (indsæt træls morstemme), så de kan ikke koden. Derfor stod jeg lørdag eftermiddag – lukket ude af min egen telefon. Sådan kan man også ende med at gå “off the grid”.

Så moralen må være – at hvis jeg ikke selv kan finde ud af at overholde mine egne regler – så skal karma, nemesis eller en pilfingeret fireårig, nok finde ud af at tvinge mig til det. Så deeet….!!

Nu vil jeg prøve at neddrosle min mobil-abstinenser ved at gå en tur ud i solen og fjerne ukrudt. Havearbejdet skulle eftersigende være godt for så meget: http://signewenneberg.dk/2017/01/hvorfor-blive-inde-nar-alt-hab-er-ude-uge-3-haven-og-drivhuset/

God søndag derude 🙂

 

3 kommentarer

  • Malin

    Jeg er dybt afhængig af min telefon. VIRKELIG dybt afhængig, så jeg forstår dig godt. Jeg er træt af det, men jeg har opgivet på forhånd at gøre noget ved det. Det er også enormt svært når alt foregår på den telefon, både korrespondancer, mobilbank, mobilepay, vækkeur, skridtmålere, Skoleintra, kalender, kamera. Og Instagram 🙂 Jeg ku’ blive ved. Men det var da skønt, du kunne få lidt hjælp af lillebror til den detox 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.