Frugal Friday

Frugal Friday

 • Min taske, som jeg købte som genbrug for et års tid siden, og som jeg skrev om her : https://projecthandmade.dk/2015/11/04/om-at-finde-det-man-soeger/ var gået op i syningen i hanken. Efter nogle forgæves forsøg fik jeg endelig fundet ud af, hvordan jeg kunne reparere den. Det krævede en lidt større operation, da hanken skulle sprættes op to steder før det kunne lykkes, men nu er den så god som ny igen. Jeg var ellers begyndt at kigge efter en ny (også genbrug), men havde ikke fundet een, som jeg hellere ville have, så win-win.
 • Min kæreste havde lækkert, og gratis rugbrød med hjem fra kantinen på hans arbejde.
 • På den lokale køb, salg, bytte side på facebook var der lagt et par let brugte Ecco vinterstøvler op, til afhentning ganske gratis. Jeg lagde billet ind på dem, og de passer helt perfekt. Nogle gange har jeg altså det vildeste genbrugsheld. Siger det bare 🙂
 • Jeg gav min ny-reparerede taske, og vinterstøvler en omgang med skosværten, og begge dele ser nu ud som nye igen. Det tager maksimalt ti minutter at smøre begge dele godt ind, det giver en god følelse at passe ordentligt på sine ting, og de holder markant længere på denne måde.
 • Fredagens rødvin blev sponsoreret af genboen, som havde en bag-in-the-box, som var ved at blive for gammel. Det sker sjovt nok aldrig for rødvin her i huset, så vi hjalp dem gerne med at sikre at det ikke blev spildt 🙂 Samtidig kom naboen forbi med en sæk arvetøj til lillebror. Der er meget godt at sige om naboer, der deler ud af overskuddet, og vi gør det samme når det giver mening. Godt naboskab er guld værd.

God weekend derude.

5 kommentarer

 • Liv

  Ej hvor er jeg misundelig på jeres naboskab, jeg ved ikke hvorfor – men her i min opgang snakker vi bare slet ikke med hinanden. Måske er det fordi det er lejeboliger og folk alligevel flytter ret hurtigt ud og ind… Hm. Jeg synes i hvert fald at det lyder skønt med gode naboer 🙂 Nå ja, og så føler jeg også tit at jeg har godt genbrugsheld, det er så fedt!

  • Jane

   Vi er også virkelig taknemmelig for at være endt i så godt et nabo-selskab. Vi havde også en del med (nogle af) vores naboer at gøre, da vi boede i lejlighed, men slet ikke i samme grad som herude. Genbrugsheld er det rene luksus 🙂

 • Moderne Husførelse

  Vi havde de bedste naboer, men de er desværre vendt hjem til Færøerne for et år. Inden de tog afsted gav de os nøglerne til deres Christiania cykel, for den kunne vi da lige så godt låne mens de var væk. Så betænksomme og søde.

  Jeg holder så meget af dine Frugal Friday indlæg fordi de altid får mig til at tænke på hvad jeg selv har gjort eller kunne gøre. Jeg har i dag reddet en lige-ved-at-være-slatten agurk fra den sikre død ved at lave den om til agurkesalat, mums.

  • Jane

   Sikke nogle søde naboer I havde. Kommer de tilbage til dk igen? Og tak, de er også en god øvelse at lave – de får mig til at huske tilbage på de spare-kreative ting vi har gjort i løbet af ugen 🙂

 • Gitte

  Elsker genbrug og især at arve. Har lige fået en kæmpe sæk med tøj til vores mellemste med virkelig lækkert og velholdt tøj, så nu er garderoben sikret hele foråret , og festtøjet til de fester vi skal til er i hus.
  Jeg har så lige sorteret ud fra de to mindste, det går videre til to veninders søde børn.
  Apropos genbrugsheld, så har jeg haft det vildeste held her på det sidste, lækkert tøj i gode mærker til ingen penge, jeg fandt lamperne jeg længe har søgt efter til ingen penge, og jo så fik vi gratis sofaer .
  Så skønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.