Frugal Friday

Frugal Friday

IMG_1378

  • En travl uge fik os til at overveje at bestille take away i aften, men heldigvis havde ingen af os lyst til pizza, så vi supplerede indholdet af køleskabet med et par ting fra netto og fik god hjemmelavet og billigere mad i stedet for.
  • Som jeg skrev om tidligere her: https://projecthandmade.dk/2016/06/20/genbrug-rocks/ havde jeg en meget indbringende genbrugsturne forleden. Tøjet, som jeg købte til drengene er allerede i cirkulation, og mit eget tøj venter bare på lidt koldere vejr, så skal det også nok blive brugt.
  • Jeg er blevet færdig med endnu en tealeaves uld-cardigan, som jeg allerede nu ved bliver et hit til vinter. Den er strikket af garn fra lageret, så den er nærmest gratis 🙂 Jeg er stor fan af hjemmelavet tøj, hvor jeg selv kan vælge materialer, farve og form. Mit klædeskab har efterhånden en overvægt af hjemmelavet tøj, og jeg har aldrig haft mere tøj, som jeg er glad for at have på end nu.
  • Inspireret af Johanne fra www.bedremode.nu er jeg begyndt at plukke vilde blomster med drengene og sætte små buketter på spisebordet. Det sparer os ingen penge, da jeg aldrig købte friske blomster før, men det skaber hygge helt gratis.
  • Jeg fik endelig købt stof til at sy nye betræk til de hynder, som vi arvede af naboerne, som jeg skrev om her: https://projecthandmade.dk/2016/05/27/frugal-friday-6/. Samlet pris for fire små og en stor hynde ender på 200 kroner, og jeg kunne vælge stoffet helt frit. Win-win.

God weekend derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.