DIY

Genbrug rocks

IMG_2279

Jeg er virkelig en stor genbrugsfan. I disse tider, hvor det bliver mere og mere tydeligt, at også det danske vejr bliver påvirket af for meget co2 i vores atmosfære, så er det virkelig en rar følelse at kunne anskaffe nye (nødvendige) ting, uden at skabe mere co2 udledning.

Dagens lidt tilfældige genbrugstur bragte den helt store fangst. Een af de store fordele ved at kunne smutte forbi yndlingsgenbrugsbutikkerne jævnligt er, at jeg ikke føler mig tvunget til at købe noget medmindre jeg virkelig finder gode køb. Og dagens tur bragte nogle virkelig gode fund. Til mig selv fandt jeg en kort jakke, en undertrøje i virkelig god kvalitet og en denimskjorte, som er lidt et sats, men jeg tror, at den kunne blive et hit. Ellers ryger den tilbage til genbrug. Samlet pris for alle tre ting: 145 kroner.

IMG_2278

I børne-genbrugsbutikken var der sommerudsalg, hvilket betyder halv pris, så for 200 kroner fik jeg fem bluser, to jakker, fire par bukser og tre skjorter til drengene. Alt i virkelig god stand, og lidt fancy mærker (det er jo Østerbro :)).

Humlen, når det gælder genbrug, er kun at købe det, som vi rent faktisk mangler og lade resten blive i butikken, så jeg ikke fylder skabene unødigt, og tøjet kan komme andre til glæde istedet.

Nu vil jeg sætte mig til at læse korrektur på strikkeopskrifter. Jeg er ved at skrive en strikkebog med opskrifter på nem og hurtig babystrik. Det er planen, at den skal udkomme til efteråret, så hvis du kan se pointen i selv at strikke efterår- og vintergarderoben til din egen baby, eller en baby du kender, så hold øje her 🙂

God aften derude.

 

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.