Frugal Friday

Frugal Friday

IMG_2456

  • Jeg arbejder stadig på at komme i bund i fryseren. Dagens ret stod derfor på lasagne, med kødsovs fra selv samme fryser. Naboen kom forbi med en rest indisk kiksærte-sovs, som vi kunne smage. Jeg hældte resten i lasagnen, og den gjorde den helt fantastisk. Salaten kunne jeg hente i en anden nabos have, som vi passer kat for, så det gælder som gratis.
  • I ugens løb har vi haft stor glæde af dels rester fra fødselsdagen søndag, pølsehornene som min mor medbragte og kartofler fra hendes have. Alt er blevet til lækre måltider, som heldigvis ikke har krævet den store indsats.
  • Kjolen på billedet ovenfor, fandt jeg i en genbrugsbiks på Østerbro. Den bliver perfekt til sommerens fester, og hvis jeg ikke får den brugt til vinter, så klipper jeg den af til en top som jeg kan bruge på arbejde. #redesignrocks
  • Weekenden byder på to fødselsdage og en barnedåb, men ved at bruge gavekort + delvist hjemmelavede gaver, så holder gave budgettet sig på den rolige side, uden at vi går på kompromis med gaverne.
  • Endnu en uge er gået uden køb af to-go kaffe, dimser, take away eller middage ude. Og vi har ikke manglet noget 🙂

God weekend derude.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.