Frugal Friday

Frugal Friday

IMG_2862

  • Drengene har været på ferie hos deres bedsteforældre det meste af ugen, og vi forældre har været alene på skansen. Trods tanker om at tage ud og spise hver dag (fordi vi kunne) endte vi med at spise take away en enkelt dag, og spise mad fra køleskabet, fryseren (og nabohaven) resten af ugen. Vi fik tømt godt ud i køleskabet før ferien, og sparede en mindre formue.
  • Efter lidt søgning fandt jeg endelig lamper til et mørkt hjørne i stuen. Jeg fandt dem på DBA, og tilfældigvis havde sælger også to skrivebordslamper til salg (det manglede vi også). Vi fik en god samlet pris for alle tre lamper og er nu lidt tættere på et “færdigt” hus.
  • Jeg huskede at genlåne bøgerne fra biblioteket før vi fik en bøde for at aflevere for sent. Det er gratis at bruge biblioteket, hvilket jeg er meget glad for, men det kan blive dyrt hvis man ikke passer på 🙂
  • Jeg spiste alene i aften, og fik lavet en fantastisk salat af salat og radisser fra naboen, ost, basilikum, agurk og dressing fra eget køkken. Det slår en pizza med flere længder.
  • Jeg er ved at planlægge feriens strikkeprojekter, og har valgt at bruge garn fra lageret i stedet for at købe nyt. Jeg er ved at lægge færdiggøre de sidste projekter til strikkebogen, men har også et projekt på pindene til mig selv. Efteråret er på vej, så det er ikke for sent at komme igang med efterårsgarderoben 🙂

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.