Frugal Friday

Frugal Friday

FullSizeRender (19)

 1. Vi er på anden uge af vores sommerferie. Første uge var vi en tur rundt i Danmark for at besøge familie og venner. Vi plejer at sove i telt, men vejrudsigten lovede en uge med heldagsregn, så vi endte med at låne et hus af nogle venner, mod at passe høns. Det var en markant billigere løsning end hotel eller vandrehjem, og ved at være i et rigtig hjem kunne vi også lave de fleste måltider selv, undtagen dem vi valgte at spise “på tur”.
 2. Da vi besøgte min mormor, gav hun mig nogle små duge, som hun ikke bruger mere. Den ene er allerede lavet om til viskestykker (se billedet ovenfor), og den anden ligger og venter på sin tur.
 3. De sidste to uger i ferien er vi hjemme, og nyder endelig at have tid til at være i vores hus. Vi har planlagt nogle dagsture, efter hvordan vejret bliver, blandt andet en kanotur med overnatning og mindst een tur i biffen. Vi går også mere ud og spiser end normalt, men når man holder sommerferie hjemme (gratis overnatning), er der masser af penge til overs til at gøre nogle andre ting end til hverdag.
 4. Når vi kører på tur har vi (næsten altid) madpakke med, så bruger vi ikke penge på mad “af nød”, men kan vælge at spise de måltider ude vi har planlagt, og rent faktisk har lyst til, og ikke junk food fordi vi alle fire er blevet sultne og sure.
 5. En lille del af ferien går også med praktiske ting i huset. Kæresten har hængt lamper op, og indrettet et depotrum. Hylderne i depotrummet har han lavet af hylder fra et gammelt skab, så de var både en god og en gratis løsning. Jeg fik solgt nogle tæpper og en kurv, som blev hentet igår, så der bliver også ryddet lidt op løbende, samtidig med at der kommer flere penge i kassen til is 🙂

8 kommentarer

 • Katrine

  Det lyder til at være en skøn sommerferie, I har jer 🙂
  Jeg nyder virkelig disse fredagsindlæg, jeg finder utrolig megen inspiration i dem. Her tager vi også på ture, så det føles lidt som ferie. Og det er tankevækkende så meget der sker og er at opleve i nærområdet, hvis bare man kigger efter 🙂
  Kh Katrine
  ps. smukke viskestykker 🙂

  • Jane

   Det er nemlig en rigtig dejlig, og rolig sommerferie vi holder os. Og tak for dine søde ord. God aften 🙂

 • Malin

  Hvor er de bare blevet flotte, de viskestykker. Minder mig om, at jeg har nogle gamle duge der sagtens kunne bruge til viskestykker – noget jeg i øvrigt mangler! Tak for tip og en god blog med meget inspirerende læsning.

  • Jane

   Tak for dine søde ord. Jeg er virkelig også glad for denne løsning, jeg får fine (gratis) viskestykker, og de minder mig om min mormor. Win-win.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.