DIY

Sofapuder af stofrester

FullSizeRender (22)

Som jeg har skrevet om tidligere, så har jeg syet nye hynder til vores havemøbler af skummet fra nogle hynder, som vi arvede af en nabo, og noget fint nyt stribet stof. Da jeg købte stoffet havde jeg regnet lidt forkert, og fik købt en meter for meget. Held i uheld, for vi manglede også nye sofapuder, så med restestoffet og lidt kantebånd fra lageret, fik jeg syet to nye puder til sofaen.

Sofapuder er et hurtigt projekt, og størstedelen er syet med mindstebarnet på skødet, og mens at størstebarnet “hjalp” med at farvesortere mine sytråde. Selvom jeg er blevet beriget med to drenge med tårnhøjt energi- (og lyd-niveau), så er det faktisk overraskende nemt at have dem med til krea-projekter.

Jeg mangler stadig at sy den største af hynderne til havebænken, men det kræver en dyb indånding først, for jeg har ikke helt regnet ud, hvordan jeg skal jonglere med halvanden meter puder uden smide det hele ud af vinduet undervejs. Og det projekt bliver uden drengene i nærheden, for så mange nye bandeord skal de ikke lære 🙂

Tæppet på billedet ovenfor strikkede jeg som klapvognstæppe, da mindstebarnet var helt lille, og det bliver nu brugt i sofaen. Det er dejligt med strikkeprojekter, der får lang levetid, så får man virkelig “valuta” for strikketimerne.

En kommentar

  • Katrine

    Sejt at du lige fik brugt en rest til noget brugbart 🙂 og lækker sofa btw. Jeg kan godt lide at se billede af hjem med genbrug/upcykling, måske du kan vise flere af dine projekter i hjemmet fx havehynderne 🙂 vh Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.