DIY

“Nyt” tøj

FullSizeRender (25)To af mine lyse, ærmeløse toppe var blevet misfarvede af solcreme, og kunne ikke reddes, så pludselig manglede jeg ærmeløse toppe, her midt i sommerferien. Med helt perfekt timing kom min far forbi med to toppe fra hans kone, som hun ikke skulle bruge mere, og som jeg kunne få til at redesigne.

FullSizeRender (24)

Den sorte top er 100 procent silke, og så skøn at have på. Jeg syede toppen cirka fire centimer ind i ærmegabet, og skiftede knapperne, og den er simpelthen så fin på.

Den mønstrede top sad egentlig fint nok, men jeg manglede ikke flere kortærmede toppe, så på den klippede jeg ærmerne af, og syede en ny kant i ærmegabet.

Den samlede redesign tid var cirka halvanden times hygge ved symaskinen, kun afbrudt et par gange, hvor jeg skulle skille drengene ad, og være Sure Mor. Toppene var gratis og jeg havde knapperne på lager. De blev i sin tid klippet af en skjorte, der var slidt op, så fedt at de kan blive brugt igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.