Minimalisme

Om hvad minimalisme kan …

Efter 31 dage med #minimalisme-udfordringen kan jeg mærke, at jeg er nået i mål. Som en slags sidste slutspurt, gav jeg i dag slip på:

  • 2 clutches. Ikke brugt i flere år.
  • 2 sorte nederdele – genbrugskøb, der altid har siddet lidt for stramt.
  • Halskæde – gave fra veninde – aldrig brugt.
  • Vaskepose til bh’er – bruger ikke bøjlebh’er, så vaskeposen er aldrig brugt.
  • Glattejern.
  • Børnekunst, der har ligget gemt i en skuffe i flere år – hvis det ikke skal stå fremme, så skal det ud.
  • Et bælte – beholdt fordi “man skal have et bælte” – men ikke brugt siden før graviditeter 🙂
  • Og flere ting, der røg med i svinget.

Og med dagens oprydning kan jeg mærke, at jeg er færdig for denne omgang. Jeg er omgivet af yndlingsting, tøj der føles som “mig”, de køkkenting vi rent faktisk bruger, plads omkring os og en følelse af lethed.

Og endnu bedre…

De sidste 31 dages oprydning var lige det jeg manglede til at endelig finde formatet til bog nummer tre. I månedsvis har jeg skruet ned for alle projekter for at give min hjerne plads til at tænke – det føltes som om bogen “lå lige på tungen”, men jeg kunne ikke lokke den frem. Det er utroligt, at det var så simpelt, at jeg bare skulle rydde op og rydde ud. Så lå bogen, lige dér, under alle tingene 🙂 Det er nemlig det, som minimalisme kan. Fjerne rodet, så det vigtige kigger frem.

Nu skal der skrives 🙂

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.