Minimalisme

Minimalisme & … Episode 9: Minimalisme-udfordingen

I denne episode prøver jeg at vise helt konkret, hvordan minimalisme-udfordringen kan hjælpe dig godt i gang med at give slip på de ting, som du ikke skal bruge mere. Og endnu bedre, hvordan du kan skabe en vane, hvor du giver slip efterhånden som du stopper med at have behov for dem, så bunkerne ikke vokser dig over hovedet.

Personligt, så har jeg haft stor glæde af de sidste dages stille og rolige øvelse i at give slip på ting. Selvom vi ikke har fyldte skuffer og skabe her hos os, så kan jeg virkelig mærke et større overskud efterhånden som flere og flere ting, kommer videre og ud til dem, som har brug for dem.

Særligt er det gode ved udfordringen, at du kan bruge ganske få minutter hver dag, eller flere timer, alt efter hvad der giver mening for netop dig. Men hvis du tager en lille bitte bid hver dag, så er elefanten snart spist – eller sendt til genbrug – eller du ved hvad jeg mener 🙂

Du kan lytte med her 🙂

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

En kommentar

  • Louise Herby

    Virkelig skøn podcast! Jeg hørte alle episoder i går 🙂
    Jeg er helt enig med dig i at tage det i opløbet. Jeg er der, hvor det hele står mig op over hovedet, hvor jeg vakler mellem at sætte til salg og at donere. Men hey, i dag har jeg roteret en fastelavnsdragt og et par løbesko. En lille sejr 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.