Frugal Friday

Frugal friday

Frugal friday-indlægene er min (semi-)ugentlig opremsning af de små og store valg vi har foretaget i løbet af ugen og som, på den ene eller anden måde, har sparet på ressourcerne. Enten de fælles ressourcer i form af vores miljømæssige aftryk, eller ressourcer i form af tid, penge og energi i vores egen lille familie.

I denne uge har vi:

  • Kommet ganske nemt om fastelavn. Lillebror var ninja – i et kostume købt til storebror for mange år siden – det har været  i brug de fleste år. Det er købt stort, og så syede jeg ben og ærmer lidt op, og så kunne det vokse med ungerne ? Storebror havde pyjamas, sovemaske og bamser ”på” – det var hans egen ide – og alt var noget vi havde i forvejen. Luksus. Ninja-dragten blev i øvrigt også brugt til halloween, tilsat hugtænder, så var der jo tale om en zombi-ninja ?
  • Lagt an til fødselsdagsweekend for at fejre storebrors 10 års fødselsdag. Vi følger naturligvis den sædvanlige kur mod madspild.
  • Nydt at kæresten havde mad med hjem fra arbejde torsdag. Der er nok til to dage, så nu rykker vi madplanen lidt rundt, til ære for gratis mad.
  • Strikket (snart fire) huer til drengene. Jeg bruger basisopskriften her. Vi startede vinteren med tre i skabet, og de er alle væk nu, så jeg har lavet et lager igen. De er strikket i højlandsuld fra garnudsalg, og det er restegarn, så der er nærmest gratis. Eller noget 🙂
  • Testet kokosolie, som alternativ til ansigtscreme. Jeg er virkelig begejstret indtil videre. Min hud er ikke særlig nem, og jeg har stadig problemer med uren hud, når jeg ikke passer mine sengetider og får ordentlig mad. Det er på en måde smart at have et ærligt barometer for om jeg lykkes med at passe godt på mig selv – lige i ansigtet – men også lidt træls. Jeg bruger stadig ikke makeup, så det er ikke sådan lige at skjule. Men de sidste par uger, hvor jeg kun bruger olien, har min hud vist sig fra sin bedste side, så jeg tester videre.

Der sker mange spændende ting for tiden. Jeg har lige fået at vide, at min bog er blevet bestilt i andet oplag, samme bog er nu bestilt til 87 (!) biblioteker og samtidig er jeg godt i gang med at skrive min anden bog 🙂 Og søndag er jeg inviteret til at holde et mini-foredrag på i hovedbiblioteket i Birkerød – og jeg regner med at blive der hele dagen og strikke i krea-området. Good times.

Nu vil jeg gøre maden klar til drengene kommer hjem fra dobbelt op på træning, og så sænker fredagsfreden sig (sådan da) i det lille hjem. Hav en dejlig fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.