Foredrag om minimalisme – Ryd op i dit rod i 2020

Om foredraget Ryd op i dit rod i 2020

Det bedste jeg ved, er at komme ud og holde foredrag om min begejstring for minimalisme, bevidst forbrug, det gode liv og grøn hverdagsaktivisme. Forstå mig ret, jeg elsker at drive verdens bedste facebook-gruppe, og min nye medlemsklub, men der sker noget helt magisk, når vi mødes i den virkelige verden. Når jeg kan se, at pointen med at leve et liv med færre ting går op for mine tilhører, og de læner sig begejstret frem i stolen.

Mit foredrag indeholder blandt andet min egen historie, om hvordan jeg ”fandt” minimalisme og bruger principperne bag som løftestang til at få et mere harmonisk familieliv, mere overskud og flere penge på konto. Derudover fortæller jeg om minimalisme gennem tiden, de forskellige minimalistiske retninger, og tager tilhørerne (mentalt) i hånden og gennemgår konkrete dele af deres hjem, hverdag og privatøkonomi.

Foredraget er planlagt til at vare 1,5 times tid, og der plejer at være godt med spørgsmål undervejs og efter. Ring 29 48 78 93 for spørgsmål og booking.

Skræddersyet foredrag

Tag endelig fat i mig, hvis jeg skal tale om en særlig vinkel indenfor minimalisme, bæredygtighed, bevidst forbrug, klima, livsdesign eller vaneændring – jeg tilpasser gerne netop dine behov. Så længe vi holder os langt væk fra opfordringer til overforbrug 🙂

Kommende foredrag

4. oktober 2020 Hovedbiblioteket i Viborg

20. januar 2021 Ishøj Bibliotek

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.