Frugal Friday

Frugal friday

Frugal friday-indlægene er min (semi-)ugentlig opremsning af de små og store valg vi har foretaget i løbet af ugen og som, på den ene eller anden måde, har sparet på ressourcerne. Enten de fælles ressourcer i form af vores miljømæssige aftryk, eller ressourcer i form af tid, penge og energi i vores egen lille familie.

I denne uge har vi:

  • Lavet madplan og fulgt den. Eneste afvigelse er i dag, hvor kæresten har meddelt, at han har mad med hjem fra arbejde. Madplanen lød ellers på “kød”sovs med pasta, men den kan fint rykkes til efter weekenden, når nu muligheden for gratis mad byder sig til.
  • Bestilt mad via nemlig.dk for at spare tiden, men har droppet måltidskasserne, så jeg slipper for madspilds-stress. Men hvor er det luksus at handle til hele ugen på een gang, og en flink mand kommer og leverer det ved hoveddøren. Ja tak.
  • Nydt synet af den buket, som vi fik med hjem fra 100 års fødselsdagen. Min søde mormor fik mellem 15 og 20 buketter, som jo typisk kan holde lige længe, så vi fik alle en buket med hjem, så goderne blev fordelt lidt. Det er lige i mormors ånd 🙂 Af princip frabeder jeg mig selv buketter med blomster, der er dyrket med gift, i drivhus og fløjet hertil, pakket ind i plastik og kørt rundt i landet. MEN som med madspild, så går jeg også ind for at bekæmpe blomster-spild. Nu er den her jo.
  • Apropos blomster, så kommer det nok næppe bag på nogen, at vi ikke “fejrer” valentinsdag her i huset. Det er i forvejen svært for min stakkels kæreste at navigere jul og fødselsdag med en minimalist-kæreste, så vi har ikke brug for endnu en højtid 🙂 Det eneste jeg ønsker mig er et nærværende, ligeværdigt forhold med min kæreste – det er da en billigt sluppet, ikke 🙂 Efter tyve års forhold, så tør jeg godt vove den påstand, at limen i et forhold ikke nødvendigvis behøves være i gaveform.
  • Købt et dele-puslespil med min mor. Det giver dobbelt så mange brikker til samme pris 🙂

Weekenden byder på del to af 100 års fødseldagen, og vi glæder os allesammen. For hvad giver man en på 100 år, man giver nemlig masser af tid sammen med familien – det er ikke minimalisme – bare sund fornuft.

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.