Minimalisme

Om en magisk mandag morgen …

Som jeg skrev i fredags, så skulle weekenden foregå hjemme og med at få styr på stumperne efter mange weekender på tur. Jeg fik ballade for at have smugstartet på den store fælles efterårsoprydning, og det gjorde jeg egentlig også lidt. Men jeg er gammel nok til at vide, at når manden er inspireret til at rydde ud i skuret, så griber man chancen, også selvom det var nogle uger “før tid” 🙂

Og mens kæreste ryddede ud i skuret, så fik jeg gjort rent og hjulpet drengene med at ryddet grundigt ud i deres legetøj og finde nye pladser til tingene på deres værelser. Der er blevet så fint. Og nej, vi har ikke børneværelser, der har klinisk hvide vægge og hvor rod er bandlyst, men jeg vil gerne vise dem, hvor rart det er når ting har fast pladser. Så er det nemt at holde ryddet op undervejs, så rodet ikke vokser dem over hovedet.

Og da vi også fik handlet ind, vasket i bund og lavet mad på forkant, så var der ikke et øje tørt. Det er måske ikke verdens mest sexede eller insta-venlige weekend, men nøj, hvor var det rart at vågne op mandag morgen, med et hjem, der spiller igen. Og begge drenge vågnede i godt humør og hyggede, helt idyllisk, med morgenmaden i solskinnet, hvilket jeg giver oprydningen den fulde ære for. Eller noget 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Save

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.