Et bæredygtigt liv

Anbefaling: Eachthing.com

Jeg er stødt på en spændende hjemmeside, der gør det markant nemmere at være en oplyst og bevidst forbruger. Jeg ville gerne være bedre til at undersøge effekterne af de produkter, som jeg køber, men har tit svært ved at overskue, hvordan jeg finder de rigtige oplysninger. Hvis ikke lige virksomhederne selv serverer dem for mig – og det gør de færreste. Det vil platformen Eachthing kunne ændre.

Jeg har ofte heppet på, at vi skal blive bedre til at bruge vores penge på en måde, så vi stemmer for den verden vi gerne vil se. Og når jeg en sjælden gang køber nyt, så vil jeg gerne støtte virksomheder, der arbejder for en bæredygtig og gennemsigtig produktion. Nu er der kommet et redskab, hvor jeg kan finde svar på de spørgsmål, som jeg har lyst til at stille til virksomhederne – så de ikke kan nøjes med at svare på det, som de gerne vil fortælle 🙂

Stifterne bag Eachthing er århusianerne (med å!) Katja Meyer og Sven Philipse, som så behovet for at lade forbrugerne få mere skræddersyet information så de nemmere kan handle i overensstemmelse med egne værdier. De har lige vundet to iværksætter-priserfor deres ide og udvikling af platformen.

Det er gratis at bruge Eachthing, det kræver blot, at du bruger lidt tid på at tilmelde dig, og så kan du komme igang med at søge information og stille spørgsmål. Indtil videre er det kun fødevarevirksomheder, der er tilmeldt, men planen er også at udvide til tøj-produktionen. Jeg er vild med ideen, og håber, at I vil tilmelde jer, så de kan komme godt fra start 🙂

Hvad vil du helst have svar på?

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.