Et bæredygtigt liv

Om at få gjort ting …

Et tilbagevendende emne her på bloggen er, hvordan man “får-gjort-ting”. Vores hverdag er forholdsvis effektiv, og det går fint med at jonglere jobs, skole, fritidsaktiviteter, madlavning og alt det, som hører hverdagen til. Lidt mere tungt ligger det med alle de “ekstra aktivteter” fx at få bestilt nyt pas, få drengene til frisør, få ringet til bedsteforældre, få skrevet den-der-bog og få planlagt næste venne-tourne i jylland.

Og forstå mig ret – jeg er meget taknemmelig for at vores hverdag er rar at være i – og der ligger absolut også noget tankevirksomhed i at være nået hertil. Men det er også i de ekstra ting, at livet leves og der kommer nogle oplevelser i livet, som ikke bare er at holde hverdagshjulet trillende.

Og når man, som jeg og mange andre, har til overflod af hobbyer og projekter, så kræver det en ekstra indsats ikke at blive opslugt af hverdagen, men bevare et overblik. Og som sædvanligt, er løsningen en ny 360 graders liste, mere kaffe og selvkærlighed omkring det faktum, at når der er mange ting på programmet, så tager det hele lidt længere tid.

Så nu vil jeg lave en kop kaffe, og få skrevet alle de ting, som jeg gerne have have gjort, ned, så de kommer ud af hovedet. Fordi som David Allen ville sige, så er hjernen god til at få ideer – men ikke til at holde fast på dem. Så håber jeg, at jeg kan skabe noget mere båndbredde i min hjerne, så jeg kan komme videre med alle mine dejlige projekter 🙂

Hvad gør du, for at bevare overblikket?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.