Minimalisme

I’m back

Som jeg proklamerede for længe siden, så blogger jeg på min egen måde og med den frekvens, som jeg har lyst til, hvilket betyder, at jeg holder lange pauser, når ordene slipper op. Eller jeg bare har lyst til at lave noget andet, væk fra skærmen. Men denne skrivepause har ikke været med min gode vilje, men som resultat af, at jeg fik lukket mig ude af min blog i starten af december #tekniskudfordret. Men nu er jeg tilbage igen, og nu hvor jeg igen kan dele mine tanker herinde, slipper jeg for at stille mig ud på et gadehjørne og råbe op om klima, minimalisme og det gode (lidt simplere) liv 🙂

Men der er sket lidt i min ufrivillige blog-pause. Dels har jeg gjort mig klar til at holde mit første (!) foredrag om minimalisme, skrevet kontrakt på min første bog (Den lille guide til minimalisme), jeg er startet som blogger hos Grøn Forskel, og så er jeg blevet interviewet til Politiken (!!!) om at søge økonomisk uafhængighed. Så jeg fik da lov til at dele mit budskaber på andre kanaler, selvom bloggen lå død hen.

Og så har verdens bedste facebook-gruppe rundet 6000 medlemmer, hvilket jeg vil tro gør den til landets største minimalisme-gruppe, ret mig gerne, hvis jeg har misset en større gruppe! Men det er altså lidt vildt.

Jeg har også kastet mig endnu mere ud i at investere de penge, som vores livstil gør det muligt for os at lægge til side hver måned. Det er stadig en ny verden for mig, men jeg bliver en lille smule klogere hver dag – eller bare forvirret på et højere niveau. Jeg har lovet at dele mere herinde, efterhånden som jeg opsamler erfaring, der gives videre.

Og så blev 2019 åbenbart året, hvor minimalisme gik mainstream, takket være en serie på Netflix om Marie Kondo. Jeg læste hendes bog, da den udkom på danske for nogle år siden, og jeg er ret vild med hendes tilgang til at lade glæde og taknemmelighed drive din oprydning. Det er ideer, som jeg har adopteret i min egen filosofi, og nyder stor glæde af. Minimalisme kan ellers godt få skyld for kun at handle om afsavn og fravalg, så bevægelsen fortjener absolut en mere positiv vinkling 🙂 Og på trods af seriens reality tv-feeling, så tror jeg, at den kan give mange et skub i retning af et mere simpelt liv…!

Hav en dejlig lørdag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.