Et bæredygtigt liv

No shit, Sherlock

Jeg faldt over denne artikel under indtagelsen af lørdag morgens anden kop kaffe, og blev lidt træt. Igen. For hvordan er det lige, at folk igen kan være overraskede over, at skrald/forurening ikke forsvinder bare fordi man ikke kan se det mere aka sender det til Kina. Kan vi snart få nogle mere holdbare løsninger end de plastik-fantastiske slags. Tak.

Dagen er gået med gåtur/kælketur i sneen. En ganske gratis oplevelse når tasken er fyldt med kaffe og snacks to-go 🙂 Og vi fik varmen igen med lækker indisk mad, i dagens anledning ganske vegetarisk, og simpelthen så lækker. Vi spiser kød (gerne bacon), men bruger primært kød som drys/krydderi og ikke som måltidets hovedrolle. Det er ofte sundere og billigere at lade det grønne være det bærende element i måltidet. Det er een af de vaner som sidder fast fra tiden på SU, og en vane som vi ikke har planer om at ændre.

Resten af weekenden skal gå med at blive helt klar til mit foredrag tirsdag. Jeg glæder mig meget til at komme ud på den anden side af skærmen og fortælle om det gode liv med færre ting 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.