Økonomi

Økonomi set i bakspejlet

Jeg håber, at din aften har været mere underholdende end min, som er gået med at opdatere vores regnskab for 2018. Jeg faldt af hesten engang i april, og så tager det altså mere end fem minutter at indhente det forsømte. Suk. Men jeg elsker det overblik det giver at få skrevet ned, hvor vores penge er forsvundet hen i løbet af året.

Hvis du skal vælge mellem konsekvent at føre regnskab eller at lave et budget, så vil jeg til enhver tid anbefale, at du bruger tiden på at lægge et budget. Regnskabet svarer nemlig til at styre en bil ved at kigge i bakspejlet, hvor budgettet er mere rettet mod fremtiden, og den retning du er på vej.

Men hvis du står foran at lægge lidt mere fokus på din egen privatøkonomi, så vil jeg virkelig anbefale at kigge på dine kontoudtog tre måneder tilbage og skabe et overblik over, hvor dine penge er forsvundet hen. Det giver et fint billede af gode og dårlige pengevaner, og hvor du vinder mest ved at skære ind til benet.

Hvis du har mod på det, så kan du også starte med en mini money detox, som en måde at kickstarte din økonomi. Men jeg kan aldrig anbefale at komme et halvt år bagud, hvis du gerne vil føre regnskab løbende, så nu holder jeg pause fra regnskabet, og så er det tid til the og strik 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.