Minimalisme

Gamle indlæg og nye planer

I dag er der genudsendelse her på kanalen. Jeg faldt nemlig over et gammelt indlæg om Jagten på Lykke, som jeg meget beskedent, synes er godt skrevet og stadig relevant. For er det ikke netop, når vi jagter lykken eller prøver at være en anden end den vi er, at reklamerne kan lykkes med at bilde os ind, at vi kan købe os til selvtillid og et lykkeligt liv. Suk.

Grunden til, at jeg roder rundt i gamle indlæg er, at jeg er ved at indrette mit online forløb Kickstart Din Oprydning sådan, at man selv vælger hvornår man vil starte. Så fra næste måned – jeg skal nok sige til – kan du selv starte forløbet, når det passer ind i dit skema og ikke mit. Hvilket giver så meget bedre mening 🙂 Deltagelse kræver nemlig, at du bruger fra 30 minutter til tre timer hver dag, og det er kun dig selv, der ved, hvornår det kan lade sig gøre. Ved at deltagerne ikke følges ad, så kan du også stoppe forløbet undervejs (bare gem e-mailsne) og starte op igen, når det passer bedre.

MEN det kræver lige, at jeg bliver rigtigt gode venner med et e-mail program, der hedder mailchimp, så deeeet … kan nok tage lidt tid. Men jeg siger til, når teknikken er klar 🙂

Hav en dejlig aften.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.