Minimalisme

Om at gøre rent bord

Jeg har mange bolde i luften i disse dage. Og min reaktion på at være overvældet, vil normalt være at skære noget fra, og vælge noget andet til. Men udfordringen er, at alle boldene er enten ret nødvendige, eller har tråd direkte ind i min livsglæde. Dels, så skal jeg passe mit arbejde, og det koster stadig en del energi at være semi-ny-i-job. Dels, så har jeg bloggen her, hvor jeg elsker at skrive og dele mine tanker om bæredygtighed, minimalisme og hvad der lige falder mig ind. Dels, så opstarter jeg mit online-forløb for første gang her til september. Og dels, så driver jeg stadig mit lille passions-projekt, nemlig min lille strikkedesignvirksomhed. Og så er der lige børnene, kæresten, familien, træning … you get the picture.

Dette indlæg er ikke for nogen skal synes, at det er synd for mig – jeg elsker alle mine projekter – men derimod for at dele et lille trick, som jeg genopdagede idag. Som dedikeret minimalist, så burde det ikke komme bag på mig, men selv de mest åbenlyse sandheder kan forputte sig i hverdagens almindelighed.

Lidt overvældet her til eftermiddag gik jeg igang med at rydde mit skrivebord. Der lå tøj, som engang skal sys om, strik, der skal monteres og laves til opskrift, gamle todolister, bøger, min symaskine og mit sygrej i en stor pærevælling. Jeg brugte 15 minutter på at lægge tingene på plads og støve bordet af. Nu står der kun min pc, og de næste to strikdesigns ligger på hylden, helt færdigstrikkede og mangler kun at blive skrevet ned. Og strikkekurven indeholder kun det ene projekt, som jeg pt. har gang i.

Her på den anden side af oprydningen, er jeg ikke kommet længere med nogen af mine projekter, men jeg har en følelse af overskud og klarhed, og det kostede mig kun 15 minutter.

Hvor, i dit hus, trænger du til at få gjort rent bord?

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

 

3 kommentarer

  • Helle

    Helt sikkert også på mit arbejdsbord – tror desværre ikke jeg kan nøjes med 15 min men det skal gøres når jeg får fri fra jobbet i dag ?

  • frksnupp

    Ha! Overalt 😉 egentlig er det ganske ryddig, men med baby hjemme og femåring blir det mye leker, tepper, ting og tang i stuen-der vi lever livet vårt mest. Det er også her de fleste strikketøy befinner seg, og med to katter blir det en del støv-så her er det mest trang til en fysisk opprydning, mer enn en mental. Men inspirert av deg rydder jeg stadig i klærne våre, gir bort og selger, og forsøker å ikke kjøpe nytt av det vi har fra før. Så takk for at du skriver bloggen din, og for Facebookgruppen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.