Frugal Friday

Frugal Friday

Endnu en uge er gået, og det er blevet tid til Frugal Friday. I denne uge har vi:

  • Cyklet på arbejde/til skole alle dage. Vi tog dog bilen til søsters fødselsdag i byen, da 30 km lige var til den lange side for drengene (og os).
  • Brugt uhyggeligt få penge på mad, men spist lækker restemad fra fryseren eller kærestens arbejde. Det pynter på købestop-tallene, men til gengæld har vi brugt mange penge på noget andet, hvilket jeg løfter sløret for søndag. Uha, I kan næsten ikke vente 🙂
  • Apropos mad, så har vi skiftet drengenes ti-mad (lille madpakke til første frikvarter) ud med skåret frugt/grønt, istedet for en rugbrødsmad. Rugbrødsmaden blev sjældent spist og endte i skraldespanden herhjemme, men det friske grønne bliver spist. Win-win.
  • Holdt første skoledag for lillebror, og været en tur i trampolinland for at fejre. Det er jo naturligvis ikke gratis, men meget billigere end den tivolitur vi havde overvejet. Og heldigvis droppede igen, da vi huskede hvor træt lillebror (og vi) bliver efter en formiddag med store følelser i spil.
  • Købt nyt udstyr til storebrors cykel, som lillebror arver. Heldigvis er lillebror bare stolt og glad over at arve cykler, legetøj, tøj fra storebror eller fætter. Han lægger ingen særlig værdi i, at noget er nyt. Men derfor vil vi stadig gerne gøre cyklen fin til ham 🙂
  • Konstateret at begge drenge er fint dækket ind med lidt varmere tøj, nu hvor efteråret venter i kulissen. Lillebror har arvet rigeligt fra storebror, og storebrors garderobe blev fyldt op med alt, da jeg købte den bedste tøjpakke via reshopper i foråret. Og begge drenge kan stadig passe deres overgangsjakker fra i foråret (som iøvrigt også var genbrug), så vi mangler intet, hvilket er en luksus i sig selv.

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.