Købestop

Jeg holder købestop i de næste 4 uger – vil du være med?

Juli har været feriemåned hjemme hos os, og har med to uger i Italien, bryllup og den sædvanlige inflation i udgifter til take away og is, været noget dyrere end en normal måned. For at finde tilbage til vores normale forbrug, har jeg valgt at holde købestop i de næste fire uger. Det betyder, at vi kun køber mad, når det er nødvendigt, men først kigger lidt dybt i skabe og fryseren og prøver at nå så langt vi kan, med det som vi har. Og at alt unødvendigt forbrug bliver sat på hold, så vi reelt indfører en tænkepause på en måneds tid, før vi køber nyt. Samtidig prøver vi at køre så lidt i bilen som muligt.

Så alt i alt fire uger med “brug hvad du har”-mentalitet, ligesom jeg bedst kan lide det 🙂 Jeg skriver en ugentlig opdatering her på bloggen, hvor jeg enten kan prale eller søge syndsforladelse. Hvis du vil være med, så har jeg oprettet et event i verdens bedste facebook-gruppe, hvor vi deler erfaringer undervejs.

Jeg har før skrevet om glæderne ved købestop her på bloggen, og særligt er jeg begejstret for den pause, som et købestop giver i forhold til reklamernes overtalelser og pludselige impulser om at købe nyt, som jeg ikke har brug for. Jeg siger ikke, at du skal nægte dig selv glæder i livet, men hvem har bestemt, at det skal koste penge at leve det gode liv.

Derimod tror jeg på, at det gode liv skal findes i bevidst at vælge de ting til, som gør dig rigtigt glad, og droppe dem, som andre fortæller dig, at du burde ønske dig. Fordi “you are worth it”. Det gode liv for mig, er at have tid nok, og ikke skulle haste mig igennem vores hverdag og mit liv. Og det er denne tid, som jeg ønsker at skabe for mig selv ved at spare penge op og få dem til at yngle for mig. Hvad er dit økonomiske mål?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.