Frugal Friday

Frugal Friday

I denne uge har jeg:

  • Har haft symaskinen fremme, med vekslende held, som jeg skrev tidligere. Men udover at klippe en ny skjorte til klude (torsk), så har jeg repareret et hul i kærestens yndlingssweater, lappet et par af storebrors bukser, syet bånd i en stak håndklæder, som vi har arvet fra min mor og lagt først hånd på en ny top til mig selv.
  • Strikket fire nye karklude af garn fra lager. Det var fint at få ryddet lidt ud i garn-skufferne, og jeg måtte kassere de sidste købe-karklude forleden, så der skulle derfor fyldes lidt op i skuffen. Nu har vi kun hjemmestrikkede karklude, hvilket glæder mit hippie-hjerte 🙂
  • Spist rester tre dage, og sushi den fjerde – det er det jeg kalder balance i husmor-regnskabet 🙂
  • Hjulpet storebror med at købe rullesko via DBA. Jeg kender min ælling godt nok til at vide, at han aldrig får dem brugt. Så nu lærer vi ham lidt om at købe brugt og spare penge, og sparer ham for at spilde 600 kroner på et par nye.
  • Sat nye strikkeopskrifter til salg, og tjener derfor lidt penge tilbage på de umådelig mange timer, som jeg “spilder” på at strikke, hvor jeg kunne lave noget mere fornuftigt. NOT.
  • Og jeg sælger i øvrigt stadig ud af strikke-overskuddet, så det ligger ikke bare og fylder op.

Nu er det din tur, til at prale med ugens nøjsomheds-tricks 🙂

Iøvrigt, så har jeg set flere hjemmesider skrive om, hvordan man kan modvirke madspild i påsken. Det er fedt at se, hvordan det bliver mere naturligt at tale om ikke at spilde god mad. En af mine bedste råd er at lave en madplan – også for helligdagene – og køb så kun det, som du rent faktisk skal bruge ifølge madplanen. Og prøv at lade være med at hamstre mad, blot fordi (nogle af) butikkerne er lukket i påsken, det skal nok gå!

God fredag derude 🙂

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.