Frugal Friday

Frugal Friday

I de sidste par uger har vi:

 • Haft masser af reste- og rugbrødsdage på aftensmadsfronten, hvilket både sparer os for tid og penge, og stadig giver nogle virkelig lækre måltider. Når vi “bare” spiser rugbrød, laver vi altid enten tunsalat, varm leverpostej eller fiskefrikadeller, og skærer tomater, agurk eller avocadoer til at lægge på maderne, så de får en andet pift end vi opnår i drengenes madpakker.
 • Solgt en del overskudsstrik, hvilket både giver penge til at afbetale banklånet og mere plads i skabet. Win-win.
 • Spist de sidste æbleskiver fra fryseren. De gav en lækker eftermiddagssnack, og vi sikrede, at de ikke lå og blev for gamle 🙂
 • Solgt to kogebøger, som jeg aldrig har fundet den mindste inspiration i, så de skulle videre ud i verden.
 • Fremfor at gå til bageren lørdag eller søndag, har jeg købt gær til at bage brød lørdag morgen – vi har alle øvrige ingredienser i skabene herhjemme. Det er både nemmere og billigere, og lidt hyggeligt når man starter weekenden med et hus, der dufter af hjemmebag 🙂
 • Jeg udgav en ny strikkeopskrift i denne uge, hvilket giver lidt ekstra lommepenge til rødvin eller sushi.

Apropos rødvin, så købte jeg fredagsslik til drengene, og rødvin til os voksne i eftermiddags, og jeg fik kigget lidt nærmere på kilo- og literprisen (som jo skal oplyses på prisskiltet i butikken), og det var lidt sjovt at se, at det slik, der blev solgt som “slagtilbud”, havde en kilopris på mellem 50 og 70 kroner mere end poserne på de almindelige hylder. Så vær særlig opmærksom, når du kigger på tilbudshylderne. Iøvrigt kan det virkelig betale sig at købe rødvin i box fremfor flaske, med en literpris-forskel på over tyve kroner for præcis den samme vin. For vinen gælder dog, at det kun kan svare sig at købe boxen, hvis den rent faktisk holder lige så længe som tilsvarende mængde flaskevin ville gøre, og det er jo ikke sikkert 🙂

Nu er det din tur til at prale med dine nøjsomme hacks fra ugens løb.

God weekend derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

4 kommentarer

 • Søs

  Lyder som en god uge ?? Her er vi endelig kommet igang med madplan igen, efter et par ugers pause. Det er bare meget billigere kun at handle en gang i ugen ?

 • Ditte

  Jeg tænkte lige på, hvor du sælger ting som kogebøger? DBA? Jeg vil gerne blive bedre til at sælge andet end møbler videre og har for eksempel også en masse kogebøger, jeg ikke får brugt. I forhold til nøjsomhed tager jeg ofte rester fra frokosten på arbejdet med hjem og spiser til aftensmad. Vi har madordning og kantinen har svært ved at ramme plet, og jeg har ikke noget imod at spise det samme eller også gemmer jeg det til dagen efter. Det er faktisk helt vildt hvor meget mit madbudget er skrumpet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.