Frugal Friday

Frugal Friday

Ugen har bragt alt fra syge forældre, store forandringer, en rund fødselsdag og masser af afslapning. Og så har vi, som altid, haft fokus på at spare i hverdagen, så vi kan bruge pengene på de ting, som gør os særligt glade. #thesameprocedureaseveryweek

I ugens løb har vi:

 • Endelig fået tømt fryseren fra rester fra mandens arbejde, så nu er vi klar til at fylde den op igen. Hip, hip, hurra for gratis mad 🙂
 • Jeg har lappet løs på drengenes bukser, og er nu helt opdateret på alle hullede knæ. Så længe det varer.
 • Onsdag spiste vi fiskefrikadeller ala væltet køleskab, og de blev virkelig lækre. De bestod af en pakke fiskefars fra fryseren, en lille revet squash, en rest rugbrød skåret i tern og tre æg. Alt rørt sammen og smidt i delle-form på panden. De bragte stor lykke. Og resten blev spist idag på nybagt rugbrød 🙂
 • Da vi flyttede ud af byen, blev købe fredagspizza automatisk til hjemmelavet fredagspizza, hvilket har sparet os en mindre formue. Sidste fredag udgjorde fyldet en omgang væltet køleskab, da ingen gad handle, og de blev superlækre, og der var rester til frokosten dagen efter. Win-win.
 • Sidste weekend bagte jeg en omgang kanelsnegle, og lagde en del af dem i fryseren, og den ene eftermiddag denne uge (med særligt lavt overskud) tog vi fire op ad fryseren, varmede dem i ovnen og spiste dem med glasur og krymmel. Det er ren luksus for mig 🙂
 • Sidste weekend ryddede jeg op i entreskabet, og nu ligger der kun de ting fremme, som vi rent faktisk bruger hver dag. Det gør en kæmpe forskel hver eneste morgen, at vi ikke skal lede efter alting. Det sparer måske ikke penge, men det sparer tid og tid er jo penge – eller noget 🙂

Een af mine yndlingsbloggere Blogsbjerg er begyndt at dele sparetips på bloggen, i et forsøg på at få rettet op på sin egen privatøkonomi og dele sine tanker herom. Jeg er vild med alle, som tør tale højt om privatøkonomi i det offentlige rum, og jeg kan kun anbefale at læse med derinde. Hun er iøvrigt helt vildt sjov 🙂

God weekend derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

4 kommentarer

 • Søs

  Det lyder som en effektiv uge, på trods af sygdom og sådan.
  Sikke en god i det med kanelsnegle i fryseren, til lidt glimmer på hverdagen ??

  • Jane

   Ja, nogle ting er nemme at få gjort, når de ligger på rygraden 🙂 Og enig, det var lige rette tid og sted for varme kanelsnegle 🙂

 • Ann

  Jeg er lidt nysgerrig på dine strikkeprojekter. Du har ofte billeder af lækkert strikketøj , men skriver ikke så meget om det…kunne man ikke lokke dig til det?
  Og tak fordi du deler så mange gode tanker og råd!
  Mvh en ivrig strikker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.