Minimalisme

Mere oprydning og en blog-anbefaling

Indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg får en procentdel af salget, hvis du kan bruge anbefalingen og følger linket.

Jeg er stadig godt igang med min Oprydnings- og Udrydningsudfordring, men jeg er, som jeg også skrev tidligere, gået væk fra at skille mig af med et bestemt antal ting hver dag. I stedet tager jeg lille bid hver eneste dag, og sørger for at holde momentum på den måde. For at holde fokus har jeg genlæst bogen Ryd Op I Dit Rod, som er een af de få bøger jeg stadig har stående i bogreolen, og som jeg genlæser indimellem. Bogen kan virke lidt langhåret, men jeg er ret vild med den måde, hvorpå hun beskriver, hvad rod og ufærdige opgaver kan gøre ved vores hjem og vores sind. Og så beskriver den også ret praktisk hvordan selve oprydningen kan gribes an, så jeg er fan. Generelt vil jeg altid anbefale at låne bogen på biblioteket før du eventuelt køber den, for at være sikker på om det er en bog, som “fortjener” en plads i din bogreol.

I weekenden fik jeg endelig taklet skabet i vores entre, og fik fjernet sommertøj (!) og sko, som drengene var vokset ud af. Nu ligger der kun et sæt hue og vanter fremme pr. mand, og det er blevet SÅ meget nemmere at finde tingene. Jeg gør hvad jeg kan for at gøre hverdagen så nem som mulig, og jeg sparede mindst 5 minutter imorges ved ikke at skulle flere lag tøj igennem for at finde mine vanter. Det er samme tanke, som ligger bag mit hysteri omkring at have en fast plads til mine nøgler, for jeg nægter at bruge kostbar tid på at rende huset rundt efter dem. Basta.

Andre ting, som er røget videre som en del af udfordringen, er:

  • Et par jeans, som jeg havde købt med hjem fra genbrugen uden at prøve dem, og som sidder vildt dårligt.
  • Tre par bukser med hul på knæene, som nåede at blive for korte inden jeg fik dem lappet. Suk.
  • En grim kasket, som jeg havde gemt for mindstebarnet, og nu sender til genbrug. #ondemor.
  • Fem par sko fra oprydningen af gangskabet.
  • To garnnøgler røg videre til naboen, som kunne bruge dem til hendes næste projekt.
  • En hjemmesyet kjole, som aldrig blev en favorit, er sendt til genbrug.

Jeg henter stadig stor inspiration til projektet i facebook-gruppen, hvor mange andre holder fast i tre-ting-om-dagen, hvilket altså er ret sejt 🙂

Iøvrigt så genfandt jeg en gammel blog idag, som jeg fulgte religiøst før jeg selv begyndte at skrive, men bare læste med hos andre. Det ser ikke ud til, at Mette blogger mere, men jeg kan stadig anbefale at læse hele hendes blog igennem (som jeg selv har gjort). Jeg er vild med hendes tilgang til en hjemmelavet/redesignet garderobe, og ville ønske, at hun stadig skrev 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.