15 In Minimalisme

Oprydnings- og Udrydningsudfordringen

Glædelig baghjul, og velkommen på den anden side 🙂 Jeg håber, at du havde en god jul af den slags, som du bedst kan lide. Vi har været på familie-jule-tourne og har nu haft første dag hjemme i eget hus, hvor dagen bare har stået på gåtur, lego-bygning og middagslur. Det var virkelig på sin plads 🙂

Traditionen tro, har vi pakket ud, og forsøgt at etablere nye pladser til de julegaver, som er flyttet ind i huset efter den store dag. Det kommer nok næppe bag på nogen, at jeg har behov for, at ting hurtigt får en “plads” og at eventuelle overskudsting sendes videre ud i verden. Samtidig har et lidt hårdt år rent arbejdsmæssigt, efterladt mig med en følelse af, ikke at være helt “på plads” i mit eget hjem, og mit svar er som altid, at der skal ryddes op og ryddes ud 🙂

Jeg har valgt at gøre det til en udfordring, og måske vil du være med – og vi venter ikke til januar – vi starter idag. Og jeg har valgt at give projektet dette mundrette navn:

Oprydnings- og Udrydningsudfordringen

Hver dag skal tre ting sendes videre ud i verden. Du kan vælge at sælge, donere, give videre eller smide ud. Den der bliver ved længst tid har vundet. 

Vil du være med?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

 

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply
  Anne Kathrine
  27. december 2017 at 21:02

  Ja for Søren! Det er en skøn udfordring – og jeg tror jeg kan være med ret længe, for her har det også stået stille alt for længe.

 • Reply
  Marie
  27. december 2017 at 21:02

  Sejt! Jeg er med! Jeg sender et par og tyve stykker tøj videre i systemet i dag (eller i morgen bliver det nok) – har fået pænt meget flot nyt tøj i julegave, så det meste af garderoben er skiftet ud – tæller det for en uge? ?

 • Reply
  Gitte
  27. december 2017 at 21:05

  Jeg er med. Har netop ryddet ud i tøjskabet og samlet den bunke sammen , som har været til salg men ikke er blevet solgt. Det skal ud i verden nu. Min svigerinde har fødselsdag imorgen, posen kommer med tøjet kommer med der’, så kan de andre kvindelige gæster ta’ det det passer og vil have.

 • Reply
  Gitte
  27. december 2017 at 21:06

  Har vist været lidt for hurtig på tasterne ??
  Håber meningen er der alligevel ☺️

 • Reply
  Kirsten
  27. december 2017 at 21:53

  Jeg har lige pakket tre meter syblade fra 90’erne og 00’erne og en sæk tøj til genbrug

  • Reply
   Anette
   30. december 2017 at 8:13

   Aj. Hvor i berden er du? Jeg overtager gerne sybladene…

   • Reply
    Anette
    30. december 2017 at 8:17

    …verden…

 • Reply
  Anne
  28. december 2017 at 5:55

  Jeg er også med. Ved dog ikke om der er tid til at finde tre ting hver eneste dag, men et gennemsnit på tre kan jeg vist godt klare. Dvs ved ugens slutning skal der være minus 21 ting. Møn ikke det Går? Og jeg starter NU!

 • Reply
  Jette
  28. december 2017 at 6:31

  Helt klart, når der kommer nyt ind må der noget gammelt ud ??

 • Reply
  Helle
  28. december 2017 at 9:53

  Ja! Jeg vil SÅ gerne downsize – men hvorfor pokker er det SÅ svært at sige farvel til ting, man ikke engang har et forhold til? Jeg lider meget af den der hvis jeg nu en dag får brug for…`, men kan samtidig mærke, at mit hoved har helt vildt godt af den ro det giver ikke at omgive sig med for mange ting. Mon et pulterkammer er en god idé som mellemstation?

 • Reply
  Kirstine
  28. december 2017 at 11:57

  Sej udfordring! Men alligevel … TRE ting hver dag ..! Det bliver nok svært, med mindre jeg tæller bleerne enkeltvis i den pakke newborn, jeg lige har budt ud i vores lokale rotationsgruppe for den slags. Og gør det samme med den bunke snapseglas, der ryger i kolonihavernes nytterum senere på måneden. Hmmm, måske KAN det lade sig gøre med lidt alternativ optælling 😀

 • Reply
  Kirstine
  28. december 2017 at 11:58

  BTW, ser lige at du er med i Sustain Daily, er det nyt? 🙂

 • Reply
  Søs
  28. december 2017 at 18:13

  Sikke en god udfordring. Måske er det lige det spark bagi, jeg trænger til for at få ryddet ud

 • Reply
  Pia
  29. december 2017 at 21:53

  Kender SÅ godt det der med at tingene skal på plads med det samme ;0)
  3 ting bliver nok for meget, da jeg allerede har ryddet ud af flere omgange i løbet af efteråret, men kunne måske godt tage udfordringen op med 1 ting pr dag, og følge med på sidelinjen :0)
  Det er i hvert fald en god ide!

 • Reply
  Anette
  30. december 2017 at 8:16

  Jeg er også med. Jeg har flashet mine udsmidninger på Instagram, men måske mine omgivelser bliver lidt trætte af at se billeder af bilens bagagerum på vej til genbrugspladsen. Måske vi skulle lave en heppe- og byttegruppe. Kan det lade sig gøre på IG? Det kan jo i hvert fald på Facebook.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.