Minimalisme

Oprydnings- og Udrydningsudfordringen

Glædelig baghjul, og velkommen på den anden side 🙂 Jeg håber, at du havde en god jul af den slags, som du bedst kan lide. Vi har været på familie-jule-tourne og har nu haft første dag hjemme i eget hus, hvor dagen bare har stået på gåtur, lego-bygning og middagslur. Det var virkelig på sin plads 🙂

Traditionen tro, har vi pakket ud, og forsøgt at etablere nye pladser til de julegaver, som er flyttet ind i huset efter den store dag. Det kommer nok næppe bag på nogen, at jeg har behov for, at ting hurtigt får en “plads” og at eventuelle overskudsting sendes videre ud i verden. Samtidig har et lidt hårdt år rent arbejdsmæssigt, efterladt mig med en følelse af, ikke at være helt “på plads” i mit eget hjem, og mit svar er som altid, at der skal ryddes op og ryddes ud 🙂

Jeg har valgt at gøre det til en udfordring, og måske vil du være med – og vi venter ikke til januar – vi starter idag. Og jeg har valgt at give projektet dette mundrette navn:

Oprydnings- og Udrydningsudfordringen

Hver dag skal tre ting sendes videre ud i verden. Du kan vælge at sælge, donere, give videre eller smide ud. Den der bliver ved længst tid har vundet. 

Vil du være med?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

 

15 kommentarer

 • Anne Kathrine

  Ja for Søren! Det er en skøn udfordring – og jeg tror jeg kan være med ret længe, for her har det også stået stille alt for længe.

 • Marie

  Sejt! Jeg er med! Jeg sender et par og tyve stykker tøj videre i systemet i dag (eller i morgen bliver det nok) – har fået pænt meget flot nyt tøj i julegave, så det meste af garderoben er skiftet ud – tæller det for en uge? ?

 • Gitte

  Jeg er med. Har netop ryddet ud i tøjskabet og samlet den bunke sammen , som har været til salg men ikke er blevet solgt. Det skal ud i verden nu. Min svigerinde har fødselsdag imorgen, posen kommer med tøjet kommer med der’, så kan de andre kvindelige gæster ta’ det det passer og vil have.

 • Anne

  Jeg er også med. Ved dog ikke om der er tid til at finde tre ting hver eneste dag, men et gennemsnit på tre kan jeg vist godt klare. Dvs ved ugens slutning skal der være minus 21 ting. Møn ikke det Går? Og jeg starter NU!

 • Helle

  Ja! Jeg vil SÅ gerne downsize – men hvorfor pokker er det SÅ svært at sige farvel til ting, man ikke engang har et forhold til? Jeg lider meget af den der hvis jeg nu en dag får brug for…`, men kan samtidig mærke, at mit hoved har helt vildt godt af den ro det giver ikke at omgive sig med for mange ting. Mon et pulterkammer er en god idé som mellemstation?

 • Kirstine

  Sej udfordring! Men alligevel … TRE ting hver dag ..! Det bliver nok svært, med mindre jeg tæller bleerne enkeltvis i den pakke newborn, jeg lige har budt ud i vores lokale rotationsgruppe for den slags. Og gør det samme med den bunke snapseglas, der ryger i kolonihavernes nytterum senere på måneden. Hmmm, måske KAN det lade sig gøre med lidt alternativ optælling 😀

 • Pia

  Kender SÅ godt det der med at tingene skal på plads med det samme ;0)
  3 ting bliver nok for meget, da jeg allerede har ryddet ud af flere omgange i løbet af efteråret, men kunne måske godt tage udfordringen op med 1 ting pr dag, og følge med på sidelinjen :0)
  Det er i hvert fald en god ide!

 • Anette

  Jeg er også med. Jeg har flashet mine udsmidninger på Instagram, men måske mine omgivelser bliver lidt trætte af at se billeder af bilens bagagerum på vej til genbrugspladsen. Måske vi skulle lave en heppe- og byttegruppe. Kan det lade sig gøre på IG? Det kan jo i hvert fald på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.