Minimalisme

Nyt i garderoben

Min nye yndlingssweater, og også mit seneste design, er NUUK, som ses på billedet ovenfor. Sweateren er strikket i højlandsuld og silk kid mohair fra garnudsalg.dk, men jeg anbefaler, at du altid strikker i det garn du nu engang har på lager, bare strikkefastheden overholdes. Der er ingen grund til at købe nyt, medmindre det er nødvendigt 🙂

Sweateren kommer til at erstatte min CECILIA sweater, som har lidt samme look, men er strikket i dobbelt højlandsuld og derfor er for varm til at bruge på arbejde. Der er NUUK lidt lettere i det, så jeg kan bruge den indenfor, og jeg tror, at den vil passe perfekt til både jeans og nederdel her i den lidt koldere tid.

Jeg har gået og ventet på, at opskriften blev skrevet færdig, og vi fik taget billeder af sweateren, og nu kan jeg endelig bruge den, og ikke bare gå og ae den, som jeg har gjort indtil nu…!

Det er ingen hemmelighed, at jeg strikker meget, og som dedikeret minimalist, er det de færreste ting, som faktisk ender med at komme i fuld rotation i min garderobe, men mine tre sidste designs er alle ramt helt perfekt i min smag, og bliver alle brugt dagligt, altså een ad gangen 🙂

Hvad er det sidste hjemmelavede stykke tøj, som flyttede ind i dit skab?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

3 kommentarer

 • Anna Frida

  Jeg har holdt lidt øje med dine opskrifter og synes de er så fine – men dobbelt højlandsuld bliver for varmt til mig, så jeg er stor fan af denne lidt tyndere model. Det må blive næste projekt 🙂 og i øvrigt, dobbelt højlandsuld er også for varmt til mine piger så hvis du skulle overveje at lave en tyndere børnemodel så hepper jeg 😉

 • Frk. Bogorm

  Jeg har købt opskriften på Ravelry. Jeg glæder mig til at komme i gang med at strikke den, jeg strikker mest krklude/håndklæder og sokker – og en smådeform sweater i ny og næ.
  Jeg har kigget på de anbefalede garner (har ingen rester) men kan ikke finde farver der både macher og som jeg kan lide. Skal jeg gå efter garn der skal strikkes på pind 3,5 eller hvordan bærer jeg mig ad med at finde noget passende?

  • Jane

   hejsa. Tak for din besked. Du skal lave en strikkeprøve med det garn, som du ønsker at bruge, og se om du kan ramme den samme strikkefasthed 🙂 God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.