Frugal Friday

Frugal Friday – på en sort fredag

Indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg får en procentdel af salget, hvis du kan bruge anbefalingen og følger linket. 

I disse timer fejer Black Friday henover landet med en vanlig duft af overforbrug og småpanik ved tanken om alle de penge, som vi burde skynde os ud og spare. Men helt ærligt, ligegyldigt hvor mange penge, du sparer på det du køber, så er pengene stadig spildt, hvis du ikke havde brug for det.

Jeg ved godt, at der er nogen der er organiserede og venter med at købe det de mangler, og alle julegaverne til netop denne dag, og dermed rent faktisk sparer penge. Men mon ikke de fleste, som bevæger sig ud i butikkerne, fysiske og online, ender med at købe mere end, hvad de har brug for.

Det kommer nok næppe bag på nogen, at jeg holder mig hjemme med rødvin, strikketøj og disney sjov. Det er en bedre fredag for mig på alle måder.

Jeg har iøvrigt fundet nogle butikker, der tør gå imod strømmen og hysteriet.

Du ved hvad min fredag skal gå med, men hvis du har tænkt dig at bruge dagens anledning til at få købt nogle ting, som du rent faktisk har brug for og råd til, så lov mig at støtte de virksomheder, som forsøger at gøre en forskel i det store billede.

Du kan også vælge at købe ingenting 🙂

God weekend derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

4 kommentarer

 • Lisbeth

  Jeg ville egentlig heller ikke støtte Black Friday – men står og mangler et par jeans, så har istedet lavet den aftale med mig selv, at hvis jeg køber et par jeans, skal der mindst 2 ting ud af garderoben 🙂
  Og når bukserne er købt, så burde jeg kunne klare mig det næste lange stykke tid uden hverken nyt eller genbrug 🙂

  God fredag!

  • Jane

   Sikke en god ide, og så er du een af de få som faktisk får købt noget, som de mangler, og det er jo helt fint tænker jeg 🙂 God fredag til dig også.

 • Pia

  Jeg har også valgt at blive hjemme, da jeg er sikker på at jeg lader mig rive med, hvis jeg går ned i byen – selverkendelse er en god ting ;0)
  God aften til jer!

  • Jane

   Hehe, ja selverkendelse er absolut en god ting, på den måde er det rart at blive ældre og kende sig selv 🙂 God aften 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.