Frugal Friday

Frugal Friday

Det er fredag og dermed tid til ugens Frugal Friday-liste:

 • Endnu en uge har vi spist os igennem indholdet i fryseren, og er nu næsten i bund med resterne. Aftenens måltid bestod af en rest tomatsuppe og en rest indisk risret, smidt sammen på panden med en dåse hakkede tomater. Og spejlæg og kogte bønner. Og med klatkager til dessert. Det er efterhånden nogle lidt underlige kombinationer, som er i spil, men vi kæmper tappert videre. Og der var ros fra lillebror til maden 🙂
 • Jeg fik syet en top og en nederdel af stoffet, som jeg nævnte forleden. og jeg købte en nederdel i genbrugen idag, så der er nu suppleret lidt op i arbejdstøjet, så jeg er klar til en længere rejse med arbejde i næste uge.
 • De sidste par dage har jeg efterårs-sorteret ud i min egen garderobe, og sendt et par ting til genbrug, som havde ligget i en skuffe til en lille tænkepause, men jeg havde ikke savnet det, så til genbrugen med det. Til gengæld havde jeg lillebror med derind, og han fandt en gormiti-borg og tre skylanders-figurer til ingen penge, som han fik lov til at købe med hjem. Når de ikke er sjove at lege med mere, så ryger de direkte tilbage igen 🙂
 • Jeg cyklede en enkelt dag frem og tilbage på arbejde. Det har ligget lidt tungt med cyklingen på det sidste, men når jeg kommer afsted, er det en skøn tur, plus jeg får gratis motion og sparer tog-billetten. Jeg ville gerne cykle to gange om ugen her til vinter, så jeg skal prøve at huske på alle fordelene.
 • Jeg er så småt ved at planlægge næste strikkeprojekt, men manglede garn i den rigtige farve. Men via et hurtig indlæg på en strikkeside på facebook fandt jeg en dame, som gerne ville bytte for noget garn, som jeg allerede havde på lager. Og jeg valgte at tage cyklen fremfor bilen, da jeg hentede det, så det var et helt gratis bytte, så nu er jeg klar til at få næste strikkeprojekt på pindene uden at skaffe mere garn.

Nu er det din tur – hvordan er din uge gået?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

7 kommentarer

 • Gitte

  Jeg to endnu en omgang oprydning og fik solgt ud af noget tøj og legetøj. Det der har stået til salg længe , røg til genbrug.
  Har i denne uge lavet müslibar og boller til madpakkerne og som snacks.
  Aftenens menu er en buffet af ugens rester, til stor lykke for børnene.
  Jeg er iøvrigt stadig vildt misundelig på jeres stole. Vi er åbenbart ret kræsne på den front og leder stadig efter stole og lamper ?
  God weekend.

  • Jane

   Sejt, det har da været en virkelig aktiv uge hos jer 🙂 Og tro mig, vi elsker også stolene, de er een af mine yndlings-dba-fund. Og til den sølle samlede pris af 300 kroner 🙂

 • Pia

  Super god ide med at bytte garn, frem for bare at lade det ligge og fylde 🙂 Sidst jeg ryddede op gav jeg alle mine garnrester til vores SFO, der bragte det lykke frem for at samle støv hjemme os os :0)

 • A

  Vi har spist køleskabet i bund, bagt brød til weekendens morgenbord, samlet 24 pakker til en pakkekalender til en lille pige et sted i landet og solgt en enkelt ting på reshopper. Til gengæld har jeg haft lidt for travlt, så der har været et par dage med tog på noget af strækningen til/fra job… I morgen og resten af ugen cykler jeg begge veje!

  • Jane

   Sejt, og fedt at være på forkant med pakkekalenderen – vi er altid ude i sidste øjeblik 🙂 Nyd dine cykelture resten af ugen 🙂 Kh

 • Mette WK

  Det var smart at bytte garn. Jeg har desværre fået en tennisalbue og forbud mod strik af min behandling, men jeg har solgt mit fine garn (der egentlig lå til et projekt) og givet alle resterne til damer, der strikker til velgørenhed. Så er det ude af mit hus for en stund, og når så min albue er helt frisk igen, så kan jeg købe noget nyt og starte forfra. Jeg er modstander af at tingene bare skal ligge og kigge på mig (det er minimalisten, der taler her), hvem ved om jeg overhoved kommer til at strikke igen? Nu er det ude i verden og skabe værdi for nogle andre, og så må vi se hvad der sker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.