2 In DIY

Slowfashion outfit

thumbnail_img_4726

De sidste ugers lidt koldere vejr har gjort, at alle mine uldsweatre er tilbage i rotation igen. Denne sweater er strikket af en blanding af uld og silke, hvilket gør at den ikke er for varm at bruge allerede nu. Nederdelen er et genbrugsfund fra sidste år. Det er første gang, at jeg bruger de to stykker tøj sammen, men jeg synes faktisk at de er et godt match.

Weekenden bød desværre ikke på noget sy-tid, som jeg ellers havde håbet. Men til gengæld fik jeg været sammen med mine drenge og strikket en masse, så er det faktisk okay at rykke sy-ideerne lidt fremad.

Sweateren er strikket efter denne opskrift: http://www.ravelry.com/patterns/library/the-summer-sweater.

Jeg har netop bestilt nyt garn fra http://www.garnudsalg.dk, og har to-tre nye sweatre (til mig selv) i tankerne, og glæder mig til at komme igang. Efterårstid er strikketid 🙂

God aften derude.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Hope
  11. oktober 2016 at 15:12

  Flot match ?

  • Reply
   Jane
   14. oktober 2016 at 18:25

   Tusind tak 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.