DIY

Slowfashion outfit

thumbnail_img_4726

De sidste ugers lidt koldere vejr har gjort, at alle mine uldsweatre er tilbage i rotation igen. Denne sweater er strikket af en blanding af uld og silke, hvilket gør at den ikke er for varm at bruge allerede nu. Nederdelen er et genbrugsfund fra sidste år. Det er første gang, at jeg bruger de to stykker tøj sammen, men jeg synes faktisk at de er et godt match.

Weekenden bød desværre ikke på noget sy-tid, som jeg ellers havde håbet. Men til gengæld fik jeg været sammen med mine drenge og strikket en masse, så er det faktisk okay at rykke sy-ideerne lidt fremad.

Sweateren er strikket efter denne opskrift: http://www.ravelry.com/patterns/library/the-summer-sweater.

Jeg har netop bestilt nyt garn fra http://www.garnudsalg.dk, og har to-tre nye sweatre (til mig selv) i tankerne, og glæder mig til at komme igang. Efterårstid er strikketid 🙂

God aften derude.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.