Frugal Friday

Frugal Friday

foto59

  • Det er ret hurtigt blevet jakkevejr, så vi måtte i gemmerne for at finde efterårsjakker til drengene. Vi havde en liggende til storebror. Jeg købte den for 2 år siden på udsalg, og jeg havde aldrig regnet med at den skulle ligge så længe, men nu kan han endelig passe den. De jakker, som vi havde gemt fra storebror til at gå i arv, var alt for grimme og slidte, så vi købte en ny til lillebror lørdag. Jeg er kæmpefan af genbrug, men mine drenge skal også se nogenlunde ud i tøjet.
  • Jeg havde et arrangement med mit arbejde torsdag og havde haft en ide om, at jeg manglede noget nyt tøj til lejligheden. Dagen før syede jeg en nederdel, men den nåede ikke at blive tør til, at jeg skulle afsted, så jeg endte med at have en “gammel” kjole på, og tænkte ikke et sekund over nederdelen, der hang derhjemme. Så…note to self…det er helt fint at finde noget brugbart i skabet, i stedet for at have småstress over at skulle sy noget nyt.
  • Til gengæld havde jeg den nye nederdel på idag, og er kæmpefan. Jeg viser den frem så snart, at jeg får dagslys til at tage et ordentlig billede 🙂 Det er en nederdel, som jeg har haft i tankerne længe, og det er skønt at få den “bragt til verden”. Jeg elsker virkelig at kunne sy mit eget tøj.
  • Jeg har lagt sidste hånd på det sidste bestillingsstrik projekt, og kan endelig begynde at strikke på næste projekt til mig selv 🙂 Jeg har overvejet at sælge ud af de striktrøjer, som jeg ikke får brugt mere, så kan jeg bedre tillade mig at lave nye. Måske med et lille blog-loppemarked 🙂
  • Tre af ugens aftensmåltider har givet rester, som alle er blevet lagt i fryseren. Så søndag er der dømt restedag, hvor alle kan vælge deres egne favoritter. Kombineret med en gang råkost, så er det et billigt og nemt måltid.

God fredag derude.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.