Frugal Friday

Frugal Friday

IMG_4122

  • Ugen har stået på stor-oprydning af fryseren, som skal afrimes. Vi er næsten i bund med resterne, og mangler kun at få spist tre omgange steg, som vi fik med hjem efter en fest, hvor de havde fået bestilt alt for meget mad i forhold til antal gæster. Derudover så mangler vi at få brugt nogle butterdejsplader, som jeg forestiller mig skal blive til æblekage (uden sukker, men med masser af smør og cremefraiche :)) og nogle is, som jeg tror at drengene gerne vil sørge for forsvinder hen over weekenden.
  • Jeg har syet mine nye jeans, som allerede var gået op i en syning (dårlig stil H&M). Og  jeg fik reddet syningen før den gik for meget op, hvilket gør reparationen markant nemmere at have med at gøre.
  • De sidste par uger har jeg strikket bestillingsstrik på livet løs. Jeg mangler kun det sidste projekt i bestillingen, og så kommer der lidt ekstra penge i kassen derfra.
  • Jeg har købt stof til en ny nederdel. Jeg syer den i dobbelt jersey, så den bliver varm nok her til vinter. Jeg mangler et alternativ til jeans på arbejdet, til de dage, hvor jeg gerne vil have noget andet på. Jeg har også en ide til en kjole og en nederdele mere, begge dele af stof fra lageret.
  • Jeg har fundet alle mine dejlige uldsweatre frem, og glæder mig allerede til en vinter i lækkert hjemmestrik 🙂 Og jeg har et par ideer til endnu et par sweatre, som gerne skulle flytte ind i garderoben i løbet af vinteren. Jeg elsker hele processen, fra tanker om design til udvalg af materialer til færdigt projekt. Jeg kan kun anbefale at gå i gang med strikkepindene, hvis du også vil holde varmen på den hjemmestrikkede måde til vinter. Se eventuelt opskrifter her: http://www.ravelry.com/designers/byprojecthandmade-2

Nu er det tid til rødvin og strik. God aften derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.