DIY

Slowfashion outfit

thumbnail_img_4637

Tirsdagens outfit er et meget godt udtryk for mit bud på en en bæredygtig, minimalistisk garderobe.

Jakken og tørklædet er genbrugsfund. Silketoppen inderst syede jeg for et år siden og cardiganen er hjemmestrikket efter egen opskrift for snart tre år siden. Jeansene har jeg lige købt, fordi mine gamle sorte  jeans var helt slidt op. Man kan ikke se skoene på billedet, men det er et par ballerinasko, som jeg har købt via Den Blå Avis, af en pige, som havde købt dem for små, så de var ikke engang brugt.

Netop denne kombination af hjemmelavet tøj og nøje udvalgte genbrugskøb er essensen af min garderobe.

De sidste par uger har jeg holdt lidt øje med, hvilket tøj jeg rent faktisk går med, og hvad der mangler, og jeg har planer om at sy et par nye ting her i weekenden. To har projekterne bliver med stof fra lageret, og de tredje projekt bliver af stof, som jeg har været ude og købe idag 🙂

Så jeg er virkelig klar til weekend og sy-tid!

God aften derude 🙂

2 kommentarer

  • Pia fra Moderne Husførelse

    Glæder mig meget til at se dine nye kreationer, når de er færdige. Jeg er i dag iklædt bukser og cardigan, som er arvet efter min svigermor og en skjorte, som jeg har købt for et par år siden. Genbrug og hjemmelavet behøver på ingen måde at være kikset. Det er så dejligt, at du er med til at sætte fokus på mere kvalitet og mindre kvantitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.