Minimalisme

Hovsa … (lidt mere om genbrugsguld, men så skal jeg også nok stoppe)

111111Dagens praktiske indslag var at aflevere de fire poser, som jeg fik samlet sammen igår, til genbrug. Det gik også rigtigt fint, og det er næsten symbolsk den lettelse, som jeg føler efter at have afleveret de tunge poser i butikken og går tomhændet derfra. Eller det vil sige, næsten tomhændet. For et hurtige kik på bøjlerne afslørede en fin lys tunika, der netop kan blive lavet om til den lyse, løse bluse jeg mangler til sommeren, en lys basistop i yndlingsmærket og en sort skjorte, der sad helt perfekt, og bliver min nye favorit til kontoret. Alt til 120 kroner.

1111

11111

Godt så, nu skal jeg nok give genbrugs-emnet en pause, men det er da skønt 🙂

Drengene blev puttet klokken halv syv i dag, og stor-snorkede med det samme. De er udenfor hele dagen i børnehaven, og det tager alle kræfterne. Så nu står der en (meget kort) løbetur på programmet og strik resten af aftenen. Hurra.

Hav en dejlig aften derude.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.