Minimalisme

#DeclutteringApril Uge 1

foto5cI forsøget på at få ryddet lidt mere ud før vi skal flytte, om nu kun seks måneder, har jeg besluttet mig for at fjerne tre ting fra lejligheden hver dag i hele april måned. Tingene skal enten sættes til salg, gives videre til genbrug eller venner eller smides helt ud.

Dag 1. Et godt sted at starte var mine sko. Min tøjmængde er efterhånden godt skåret ind til benet, men jeg har slet ikke fået gennemgået skoene. Ved første grovsortering røg der tre stilletter til på Trendsales. Jeg kan ikke passe dem mere, muligvis fordi min fødder er blevet større på grund af graviditeter, det troede jeg ellers var en skrøne, men jeg kan ikke finde anden forklaring. I samme sortering røg der også tre par sandaler ud af skabet. To par er sat til salg på Trendsales og et par direkte til genbrug.

Dag 2. Bogskabet stod nu for tur. Jeg fik sorteret otte bøger fra. Syv er sat til salg og en givet videre til min svigerinde. En bunke gratis opskrifter fra ugeblade røg til papir genbrug.

Dag 3. Ved en grovsortering af babytøjet fandt jeg tre uldbodyer i fin stand som nu er sendt videre til en venindes datter.

Dag 4. To uldbodyer med lidt pletter er sendt direkte til genbrug, sammen med to hjemmesyede bluser fra skabet, som er blevet for slidte.

Dag 5. Endnu tre bøger er dømt ude, denne gang tre paperbacks, som jeg har købt og læst på en ferie, men som jeg ved at jeg ikke får læst igen. De er lagt i genbrugsbunken.

Dag 6. Min kjole fra nytår, en stort set ubrugt uldjakke som har hængt i kælderen i tre år og vintage cardigan jeg har fået af min farmor, men som også blot har ligget i kælderen er alle sat til salg. Så jeg kunne åbenbart godt finde overflødigt tøj alligevel 🙂

Indtil videre har det været ret sjovt, og ikke særligt udfordrende at finde ting at “sende videre ud i verden” men måske bliver det sværere efterhånden, som måneden skrider frem. Men mit fokus er at gøre det nemmere at pakke når flyttedagen oprinder. Det ville være rigtigt dejligt at tage oprydningen/udsmidningen løbende over det næste halve år, og ikke ugen før vi skal flytte 🙂

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.